Techno princeze otvaraju klub THE END!

 

Na domaćoj klupskoj sceni se diže ozbiljna prašina oko otvaranja nove sezone novosadskog kluba The End. Otvaranje, koje je zakazano za 6. i 7. oktobar, je već sad privuklo preko 1000 klabera. Predstavljamo vam 2 iskusne dame uz koje vas očekuje vatreni techno vikend u Novom Sadu.

Vikend euforije proći će u Novom Sadu uz izvrstan lineup, kakvo jedno otvaranje i zaslužuje. U petak na lineup-u biće, svima znana Lea Dobričić, pobednik Burn Residency takmičenja 2012. kada je na Ibizi i u celom svetu osvojila srca mnogih klabera. Njena energija, uz techno koji pušta, stvara jedinstvenu atmosferu kako u klubu, tako i na festivalima gde je radila uz imena kao što su Solomun, Nicole Moudaber, Matador, Nakadia, Fatima Hajji, Pig & Dan i mnogi drugi. Njena podrška na otvaranju biće rezidenti Misha i Stefano Pannonian. I to nije sve – klub The End ima dva podijuma, tako da je obezbedio i poseban prostor “Room 2” za one koji žele da čuju nešto laganiji zvuk gde će u eklektičnoj fuziji house-a, bass house-a i drugih žanrova biti Bojana Marić aka Bo Badu, Buttke i Pleta. Ulaz će za prvo veče otvaranje do ponoći iznositi 400 RSD, nakon čega će cena biti 500 RSD. Karte možete kupiti samo na ulazu!

Subotu će obeležiti “Classic The End Night” žurka uz after party gde će The End imati posebnu gošću iz Hrvatske! Od 23h za vrhunski zvuk biće zadužen Dachony iz ekipe Wet Dreams, koji već godinama propagira vrhunski provod po Novom Sadu i šire. Čovek koji ume da poveže različite pravce deep, tech house i progressive house zvuka će uz rezidenta Mishu biti tu do 05h, kada počinje After Party special. Noć se produžava sa LinBer Lynx koja nam dolazi iz Rijeke. Ova iskusna dama je prvi kontakt sa muzikom i “žurkom” imala već pri rođenju, jer je rođena za Novu Godinu – 31.12.1983. 🙂

Uticaj Berlina u njenim setovima je neminovan, jer ga smatra za drugu kuću i prestonicu klabinga. Njen stil muzike je uglavnom energični i pumpajući techno koji ume da vas odvede u mračnije vode. Uz sjajnu selekciju LinBer Lynx voli da komunicira sa publikom i da im prenosi svoju pozitivnu energiju. Do sad je sarađivala sa raznim DJ-evima i producentima kao što su Oscar Poulsen, Collective Machine, Jaime Bustos, Detroit Swindle, Miss Sunshine aka Isolate, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Lemon, Amor, Marc Grabber, Brlee, Pacco i mnogi drugi.

Uz sve to, član je i Liquid agencije koja organizuje nezaboravne žurke po Hrvatskoj držeći LinBer jako traženom tako da je redovno rezident DJ u Rijeci i Sloveniji.

Cena ulaza za ovo desetočasovno putovanje iznosi 300 RSD i moći će da se kupi na ulazu kluba.

Avatar photo

Autor: Igor