Techno vikend u klubu Half + AFTER! Petak uz Andrew Mellera, subota uz Concrete DJz!


Vikend (12 i 13. jul) u klubu Half će biti u znaku domaćeg kvalitetnog techno zvuka, petak uz Andrew Mellera, RanchaTeka i Rebloka, subota uz Concrete DJz, a after u nedelju će biti u znaku progressive zvuka koji će puštati Bokee i Coeus.

Andrew Meller RanchaTek ReblokAndrew MellerRanchaTek i Reblok stižu u half da na jednom od najprestižnijih sound systema Funktion-One (Official) prezentuju domaćoj publici ono što najbolje znaju! U jedanaestočasovnoj žurci koja obuhvata i after, zvezde domaće scene imaće priliku da ispričaju svoju priču u extended setovima. To je ono na čemu radimo jer smatramo da priča ne može da se ispriča kako dolikuje u samo sat vremena, oni imaju mnogo više da nam pokažu, stoga u našem klubu ćete imati priliku da čujete šta su nam spremili.

Ovi momci su dobro poznati kako u regionu, tako i na svetskoj sceni jer njihove trake vrte najpopularniji didžejevi kao što su Carl Cox, Nicole Moudaber, Marco Carola, Luciano, Jamie Jones, The Martinez Brothers i mnogi drugi! Dođite da podržite domaće artiste koji zlata vrede! 

Concrete DJzCONCRETE DJz / Luka Concrete & Bojan Vukmirović ekipa koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Nastupaju širom Srbije i regiona, ali i u Engleskoj, Velsu, Brazilu,… Njihov stil je techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinyl izdanja na dobro poznatim etiketama.

Ulaz:
400 rsd

Sundaze Afterhours Bokee i CoeusJoš jedan letnji izlazak sunca u našoj prelepoj oazi u progressive stilu!

Bokee je stupio na muzičku scenu Srbije krajem 90-tih tako što se zaposlio na radiju. U to vreme trance je bio veoma popularan pa je bio zadužen za emisiju “New Generation” koju ste mogli slušati na Top FM radio talasima. Nešto kasnije pokreće nove emisije, “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom na Venus radiju i organizacija Kinetic Vibe je rođena.

2005. je proglašen za DJ-a broj 2 na tada popularnom sajtu chillout.co.yu i naredne četiri godine je uvek bio u Top 3. Veoma je aktivan kao DJ, jer ne postoji klub, festival ili veća žurka gde nije radio, bilo kao rezident, bilo kao podrška stranim artistima. 2009. sa kolegom Markom Vukovićem formira SillyHeadz organizaciju.

Coeus je jako brzo napredovao sa pultova malih beogradskih klubova na pozornice velikih regionalnih festivala.

Svakim danom postaje sve uglednije ime na regionalnoj elektronskoj sceni zahvaljujući svom radu koji redovno podržavaju Tale of Us i Adriatique i drugi.

Sound System:
Funktion-One (Official)

Ulaz:
400 rsd 

Vidimo se!

Za više informacija pravac zvanična facebook stranica kluba HALF klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor