Techno zvezda Aleks Majn u Monsunu

 

Italijanski DJ i producent Aleks Majn, koji važi za mladu techno i tech house zvezdu u usponu, nastupiće u klubu Monsun 6. februara na Pressure Point žurci. Talentovani Aleks Majn je ponikao iz italijanske anderground klabing scene i vrlo brzo njegova muzika je postala referentna tačka za DJ-eve i klabere iz celog sveta, a on jedan od najtraženijih umetnika na techno sceni.

U njegovim setovima dominiraju techno, tech house i minimal, ali s obzirom da je kao dete svirao bubnjeve i klavir ne plaši se da eksperimentiše i sa drugim žanrovima, pa je muzika koju stvara savršena kombinacija moćnih baseva i ritmičke energije sa gruvovima mračne atmosfere. Aleks se može pohvaliti izdanjima za lejbl “Intec” iza kog stoji legendarni Karl Koks, i “SCI+TEC” koji pripada Dubfireu, a pored njih dvojice veliku podršku ima i od imena kao što su Riči Hotin, Adam Bejer, Pako Osuna i mnogi drugi.

Aleksu Majnu će u subotu u Monsunu domaća podrška biti Boža Podunavac, Sale (Rejv Olupine) i Veljko Joksimović. Karte za Pressure Point žurku mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

 

Avatar photo

Autor: Igor