Teenage mutants & Stee Downes: Najtraženiji vokal elektronske scene u BG-u!

Beogradski klaberi će ovog vikenda zadovoljno trljati ruke, pošto u prestonicu dolazi jedan od lidera evropske nu disco – deep scene Teenage mutants i jedan od najboljih i najtraženijih vokala u svetu elektronske muzike, Stee Downes! Oni će nastupiti u petak (4. april) u klubu Julian Loft.

Stee Downes je prepoznatljiv po svom unikatnom vokalu, koji su klaberi sigurno najbolje zapamtili u velikom hitu poznatog nemačkog DJ-a Lovebirds-a “I want you in my soul”. Ova traka je punih 10 nedelja bila na prvom mestu prestižne liste Beatport-a, zahvaljujući čemu je ovaj Irac sa trenutnim prebivalištem u Amsterdamu postao jedan od najtraženijih vokala na elektronskoj sceni.

Iste večeri nastupiće i “one-man-show”  iz Mainz-a, Teenage mutants, jedan od predvodnika novog talasa evropskog nu disco – deep zvuka. Prošle godine je na traci “Understand Me” sarađivao je sa Sharam Jay-om , velikanom evropske deep house i disco scene, koji ove sezone po prvi put došao u Beograd i napravio nezaboravnu žurku baš u klubu Loft.  Veoma prepoznatljiva je i njegova melodija “Out Of Time”, koja se posle mogla čuti i u remiksu norveške DJ zvezde Finnebassen-a, ali i pesma “Hanging On” (original od Kim Wilde) sa Andre Crom-om, u kojoj se vidi koliko Teenage mutants voli da pravi remikse poznatih numera  iz osamdesetih godina. Ulaz u klub je slobodan.  

Avatar photo

Autor: Igor