Nakon veoma uspešnih devet godina postojanja, Green Love festival i ove godine okuplja velikane DJ svetske scene kao i veliki broj rejv obožavatelja.

 

Nakon veoma uspešnih devet godina postojanja, Green Love festival i ove godine okuplja velikane DJ svetske scene kao i veliki broj rejv obožavatelja.

Za samo tri dana, 30. novembra, u petak, od 21 čas, SPENS-om će odjeknuti najbolja žurka u gradu, a glavne zvezde koje će se pobrinuti za dobro đuskanje su Reinier Zonneveld i Jay Lumen uz neizostavnu podršku domaćih dj-eva Iliju Đokovića i Marka Milosavljevića.

Holandski DJ majstor, Reinier Zonneveld koji je vrlo brzo stekao popularnost i osvojio svetske top liste, sada će u Novom Sadu prvi put predstaviti svoje hitove. Iako debituje u našem gradu, ovaj poznati DJ već se predstavio srpskoj javnosti kada je u junu nastupio na Dance Park festivalu u Inđiji. Svojim talentom i posvećenošću ovom žanru, Zonneveld se izdvaja u lajv nastupima i uspeva da oživi stare hitove na sceni ali i da stvori nove, upravo pred brojnom publikom. Uprkos tome što je mlad, ovaj virtuoz na mikseti je već zavladao mnogim prestižnim top listama uključujući veliki Beatport na kojem je 1. mesto osvojio njegov hit “Things Might Have Said”, sa albuma “Megacity Servant” koji je dospeo do holivuske produkcije.  

Reinier Zonneveld – Things Might Have Said:

Tehno spektakl uveličaće i veliki DJ  Jay Lumen koji sve ljubitelje rejva širom Evrope ostavlja bez daha. Njegove nastupe karakterišu dinamični, pulsirajući ritmovi, na koje slušaoci nikada ne ostaju ravnodušni. Višestrukim priznanjima Ballantine’s Music Awards-a, ovaj mladi DJ postaje jedan od najprepoznatljivijih i najpoznatijih stručnjaka svetske DJ scene.Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 30. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yea…

Jay Lumen Green Love Festival:

Da li ste već obezbedili svoje mesto na na Green Love festivalu?

Ukoliko niste, ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1290 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem linka http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2411-reinier-zonneveld-jay-lumen-green-love-30112018-novi-sad-spc-vojvodina

I ne zaboravite- Nova godina se bliži, a Green Love festival za svoje verne rejvere 31. decembra na Spensu organizuje još jednu nezaboravnu žurku. Tauten i Goya okupljaju najbolju DJ ekipu – TKNO, Andrew Meller, Sugar Loby, Miloš Vujović, Zlatnichi, Runy, Branko Vuković.

Budite na vreme deo rejv galaksije!

Avatar photo

Autor: Igor