DELIMO KARTE :: The Advent: Beograde, spremi se za opasno tehno “prženje”!

Legenda svetske tehno scene The Advent, pred svoje prvo beogradsko gostovanje na Lucky Records Showcase žurki 28. novembra u Depo Magacinu, kaže da jedva čeka da napokon nastupi u prestonici Srbije i domaćim klaberima poručuje da se spreme za opasno tehno “prženje”!
 
The Advent bez dileme spada u najvažnije artiste u istoriji tehna, a njegov live act, kojim će se predstaviti našoj publici, važi za jedan od najboljih u svetu. Cisco Ferreira, kako mu je pravo ime, jedan je od retkih velikana tehno scene koji do sada nisu imali priliku da nastupe u Beogradu, pa zato i ne čudi što je on jedan od najiščekivanijih DJ-eva među domaćim klaberima. A osećaj je uzajaman, pošto je i sam The Advent veoma uzbuđen pred Lucky Records Showcase žurku.
 – Izuzetno mi je drago što konačno imam prilku da dođem u Beograd! Čuo sam da su srpski klaberi izuzetno vatreni i da uvek naprave sjajnu atmosferu, tako da jedva čekam subotu. Beograd ima jako dobar imidž u party svetu, tako da sam više nego motivisan da vas prodrmam sa veoma dinamičnim live act-om. Nadam se da ste spremni za pravo tehno  “prženje”poručuje The Advent.

A da će ovo biti jedna od najdinamičnijih Lucky Records Showcase žurki potvrđuje i ostatak line-up-a, koji predvode jedan od začetnika naše scene Boža Podunavac i lider nove srpke tehno garde Speedy. Uz njih tu su još Luca Concrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu. Karte su u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će na ulazu biti nešto skuplje.


NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 2X1 KARTU ZA GOSTOVANJE SJAJNOG ADVENTA! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “ADVENTA”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO PETKA DO 22H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE. 

Avatar photo

Autor: Igor