THE BLACK MADONNA NAJAVILA TURNEJU SA HUMANITARNOM SVRHOM

Omiljeni ženski DJ The Black Madonna najavila je Evropsku turneju ‘We Still Believe: Choose Love’, koja uključuje nastupe u Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Gruziji, Nemačkoj, Litvaniji, Poljskoj, Portugalu, Rusiji, Španiji, Ukrajini i Velikoj Britaniji.

Cilj turneje je prikupljanje novca i podizanje svesti o azilantima dok ih progone zbog LGBTQI zajednice u matičnim zemljama, kao i podrška udruženja Help Refugees – The Black Madonna je njen ambasador – I Say It Loud, zajednici koja pomaže izbeglicama i pruža podršku proteranim LGBTQA članovima.

Govoreći o turneji, Madonna objašnjava: “Možda ste me videli da na ulici ili na fotografijama nosim majicu Select Love. Ta majica je vizit karta organizacije koja se zove Help Refugees. Kada sam odlučila da želim pomoći izbeglicama, ta divna družina bila je mesto na kojem sam započela svoj aktivizam. Oni su pioniri u novom pokretu humanitarne pomoći: brzi su, fleksibilni i transparentni. Oni idu direktno tamo gde su potrebe najveće, pomažu gotovo milion ljudi”, objašnjava Black Madonna i nastavlja: “Počela sam im donirati sav prihod od prodaje mojih majica. Tada sam saznala za grupu koja se zove Say It Loud, koju podržavaju i Help Refugees, a koja posebno pomaže LGBTQI osobama koje se sele i/ili traže azil . Upoznala sam njihovog osnivača i znala sam da se moram uključiti. Još uvek verujem da zajedno možemo napraviti promenu u životu LGBTQI izbeglica širom sveta”, zaključila je.

 

The Black Madonna je takodje lansirala i novu liniju mercha za fanove, koja, između ostalog, uključuje i majice te kecelje; sredstva od prodaje ići će za pomoć izbeglicama a možete kupiti ovde.

Avatar photo

Autor: Igor