THE MASQUERADE NA OVOGODIŠNJI LMF FESTIVAL DOVODI NAJJAČA IMENA ELEKTRONSKE MUZIKE!

 THE MASQUERADE NA OVOGODIŠNJI LMF FESTIVAL DOVODI NAJJAČA IMENA ELEKTRONSKE MUZIKE!

Ovogodišnje izdanje LMF Festivala, koje se organizira već treću godinu za redom, bit će obeleženo nastupom Claptonea.

Jedan od najintrigantnijih i najmisterioznijih izvođača elektronske muzike, Claptone, sprema se ponovo zavladati binom na LMF Festivalu u Zagrebu. Claptone je poznat po svojim nastupima sa maskom na licu, a od toga je izgradio i celi brend – The Masquerade. Ovogodišnji nastup donosi brojna iznenađenja i zanimljivosti, a jedna od njih je i ta da će Claptone brendirati celi glavni stage svojim zaštitnim znakom što će posetiocima svakako upotpuniti festivalsko iskustvo.  

LMF Festival je postao nezaobilazan događaj za ljubitelje elektronske muzike u svetu. Ove godine, Festival će svojim posetiocima ponuditi neverojatno iskustvo uz najbolje izvođače i spektakularnu produkciju. Claptone 16. juna, na Jarun dovodi svoj jedinstveni, brendirani party – The Masquerade koji će imati do sada možda i najjači line-up. Od domaćih izvođača nastupiće Yakka i Kosta Radman, a The Masquerade line-up uz Claptonea upotpuniće Dombresky, Sonny Fodera i John Summit. Claptone je muzički umetnik koji već nešto više od jedne decenije intrigira svoju publiku maskom koju nikada ne skida, održavajući svoju tajanstvenost i magičnost na jedinstvenoj visini. Claptone je stekao reputaciju vrhunskog live izvođača, čiji nastupi donose neverovatnu energiju i stvaraju atmosferu koja potiče ples i euforiju. Njegovi hitovi poput “No Eyes”, “Wrong”, “In The Night”, samo su neki od brojnih koji su osvojili ljubitelje elektronske muzike širom sveta.

Lokacija na Jarunu pružiće idiličan ambijent za uživanje u muzici, plesu i dobrom društvu. Festival je dobio reputaciju kao mesto koje donosi ne samo iznimnu muziku, već i razne zanimljivosti i iznenađenja, baš poput The Masqueradea, stvarajući neponovljivu atmosferu koja se pamti. Ove godine „chill zona“ biće prepuna raznim atrakcijama i zanimljivim sadržajem kako bi svi poseticoi mogli pronaći „kutak“ za druženje i kako bi imali zanimaciju tokom celog dana. 

Dolazak Claptonea na LMF Festival biće nezaboravan trenutak za sve ljubitelje elektronske muzike. Njegova tajanstvena aura i spektakularni nastupi garantuju neverovatno iskustvo koje se ne sme propustiti. Pripremite se za plesnu noć punu magije, energije i muzičkog užitka na LMF Festivalu, koji će vas ostaviti bez daha i gde ćete stvoriti uspomene za celi život.

Više o LMF Festivalu možete pronaći ovde.

Avatar photo

Autor: Igor