THE PRODIGY I DRUGE ZVEZDE EXITA UPUTILI APEL ZA POMOĆ SRBIJI

Poslednji u nizu EXIT izvođača koji su pružili podršku ljudima ugroženima u poplavama u Srbiji, ali i Bosni i Hrvatskoj je The Prodigy, koji su danas na svom Twitter nalogu objavili podršku ovim zemljama, pozivajući nas da ostanemo jaki. The Prodigy su u sledećem tvitu podelili sa svojim obožavaocima i #EXITAid poziv na pomoć (http://www.exitfest.org/en/exitaid), koji je, pored toga što je postavljen sajt, Facebook i Twitter profile EXIT festivala, poslat svim sadašnjim i nekadašnjim EXIT izvođačima, uz molbu da ga postave na svoje društvene mreže i na taj način podele ovu informaciju sa svojim obožavaocima (LINKOVI: http://bit.ly/1jaf3x6 i http://bit.ly/1jabDKX).

Pored čuvenog benda The Prodigy, prethodnih dana je na svom Twitter profilu Afrojack (http://bit.ly/1qXKIf8) pozvao svoje fanove da pruže pomoć Srbiji. Isti dan reagovao je i Dubfire iz dvojca Deep Dish (http://bit.ly/1lVFXf9), koji su ove godine zvezde EXITove m:ts Dance Arene. Apelu su se pridružili i Gorgon City, zvezde X-Bass programa glavne bine festivala (http://bit.ly/1gT4152).

Podršku su Srbiji, Bosni i Hrvatskoj pružile i zvezde Fusion bine, Asian Dub Foundation (http://on.fb.me/1n3ZcpF ), na svom zvaničnom Facebook profilu, uz napomenu da je na Balkanu teška situacija i da su mnogi ostali bez doma i da su u nevolji, uz poziv svima koji mogu da učestvuju u pomoći. Veliki ljubitelji srpskog naroda, ruska Arkona (http://on.fb.me/1jad5Ns), ovogodišnje zvezde Explosive bine, poručili su ugroženim zemljama da su uz nas i zamolili fanove za podršku.

Ovogodišnjim izvođačima pridružio se i Simon Le Bon (http://bit.ly/1jxpC1W ), frontmen hedlajnera EXIT festivala 2012. godine, Duran Duran, ističući da je neophodno reagovati što pre.

#EXIT Aid je program EXIT fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. EXIT fondacija je, u saradnji s kompanijom VODAVODA, obezbedila 100.000 litara flaširane pijaće vode, koja će biti distribuirana u narednim danima. U toku je i humanitarna prodaja EXIT majica. Ljubitelji EXIT festivala biće u mogućnosti da pomognu najugroženijima kupovinom majica u različitim dezenima, sa obeležjima EXIT festivala. Majice po simboličnoj ceni od 700 dinara mogu da se kupe u Novom Sadu u Turističkom informativnom centru Turističke organizacije Grada Novog Sada u Jevrejskoj 10. Pored toga, Fondacija je okupila i 300 ljudi za pomoć ugroženima, od kojih je 200 u subotu, 17. maja sa četiri autobusa učestvovalo u izgradnji nasipa u Sremskoj Mitrovici. Ovo su samo prve u nizu akcija #EXITAid programa posvećenog pomoći ugroženima u poplavama u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Avatar photo

Autor: Igor