TIJANA T DONOSI SVEŽE BERLINSKE TRAKE U KLUB “DOT” OVOG PETKA!

 

Još od početka 2000-ih, kao autorka i voditeljka, Tijana je stvarala uticajne muzičke emisije na televiziji i radiju. Nekoliko godina ljudi su je prepoznavali kao “lice” Exit festivala. Spletom čudnih životnih okolnosti 2006. počinje izvođačku karijeru kao saradnik legendarnog njujorškog producenta Abe Duque-a. Zajedno imaju nekoliko popularnih vinil izdanja i njihov zajednički live act obišao je klubove i festivale širom sveta, Tijanin glas čuje se na izdanjima Gebruder Teichmann i Marc Houle-a.

Tijana T je harizmatičan DJ, pušta sofisticiranu house i techno muziku i elegantno prevazilazi stilska ograničenja. Pored svojih maratonskih DJ setova u Beogradu, druga kuca joj je Berlin, a cesto nastupa po Evropi. U 2013. prvi put je kao DJ nastupala na We Love… žurci u legendarnom klubu Space na Ibizi, a 2014. donela joj je prvi buking u Berghain/Panoramabaru, trenutno najpoznatijem klubu na svetu, popularni Boiler Room Session i nastup u cuvenom njujorskom Output klubu. Tijana svake subote upoznaje publiku sa svojom omiljenom muzikom za ples na radiju B92 u emisiji “Subotom uvece sa Tijanom T”. Nakon mesec i po dana koje je kvalitetno provela u Berlinu, Tijana je ponovo u Beogradu sa najsvežijom muzikom koju će puštati ovog petka u klubu Dot. Za DJ putom pridružiće joj se Marko Milosavljević, a karte će se prodavati na ulazu.

U subotu, 21. marta, pravo iz Pariza u Dot dolazi Moresounds, Francuz koji je uspeo na jedinstven način da objedini dub, hip hop sa rejv, džangl i dens muzikom. Prestižni FACT Magazin je uvrstio ovog mladića među 10 drum & bass producenata na koje treba da obratimo posebnu pažnju u ovoj godini. Lajnap će upotpuniti Necone, Side1, Rahmanee i Rashaad MC.

Avatar photo

Autor: Igor