TKNO all night ovog četvrtka u „Drugstore” bašti

 

Nakon vikend gigova u Čačku, Beogradu i Nišu i proslave rođendana – poznati srpski di-džej TKNO priprema all nighter set u beogradskom klubu „Drugstore”! U četvrtak, 17. avgusta, on će od 10 uveče do 6 ujutru puštati muziku za publiku „Drugstore-ove” bašte.

Techno all nighter biće uvertira u veliki septembarski „Modular Journey” event, koji TKNO-ova etiketa „Tauten” i „Modular Source” buking agencija, organizuju po drugi put u legendarnom beogradskom klubu „Drugstore”. Ove večeri, 15. septembra, ekipa će ugostiti španskog di-džeja i producenta Regala, čija će nemačka podrška biti Miles Nitch i Mobisch, a domaća veliki Avoid aka Vladimir Aćić i TKNO.

Robert Žigrai je postao deo scene elektronske muzike pre više od 15 godina, menjajući svoj di-džej i produkcijski stil do danas. Pod trenutnim alijasem TKNO dobio je neke od najznačajnijih nastupa do sada – što u klubovima, što na festivalima širom sveta. „Dance Arena” „Exit” festivala, „Amsterdam Dance Event”, „RUHR in Love”, „Sea Dance” i „Kostrena Summer Festival”, kao i klubovi poput „Magdalene” u Berlinu, „Sugar Factory-ja” u Amsterdamu, „Blok 12” u Zlinu, „Crash” u Frajbergu, „Kantine” u Augzburgu i, naravno, „Drugstore-a” u Beogradu, samo su neka od njegovih skorijih igrališta.

Karte za TKNO all night kupovaće se u četvrtak na ulazu u baštu „Drugstore-a”.

Avatar photo

Autor: Igor