TKNO i Sugar Lobby podžavaju Sam Paganinija na Topljenju Trenutna cena karata važi do 10. Maja!

 

Ostalo je još manje od mesec dana do Topljenje Open Air spektakla koji se održava 31. Maja u otvorenom Atrijumu Beogradskog Sajma.

Interesovanje je ogromno a trenutna cena karata može da se obezbedi do 10. Maja. Veći deo kapaciteta je rasprodat, a publika sa nestrpljenjem čeka poznatog svetskog tehno DJ i producenta, Sam Paganinija koji je izazvao veliko oduševljenje kada je objavljen kao headliner.

Organizatori su danas objavili da će domaću DJ podršku na događaju čiiti TKNO i Sugar Lobby.

TKNO je Dj i producent i vlasnik Tauten izdavačke kuće. Jako dobro je poznat kako našoj tako i regionalnoj tehno sceni. Pažljiivo birajući trake za svoje setove vrlo brzo je postao miljenik novih naraštaja domaće publike što ga je krunisalo borjnm nastupima na svim vodećim domaćim i reginalnim festivalima i klubovima ka i nastupima u vodećim zemljama evrope

Sugat Lobby je jedna od ponzatijih domaćih tehno dama.  Pre mesec dana je izdala par svežih traka za Translucent i sprema nam paklen set za Topljenje. Svojim radom i nastupima u Srbiji je zaslužila i pozive regiona, Evrope kao nekih egzoričnih destinacija poput Vijetnama. Uvek je energična na svojim nastupima i garantuje dobar provod.

Organizatori još jednom podsećaju da se ulaznice za Topljenje mogu kupiti do 10. Maja po cenama od : Regular – 1, 390 rsd i VIP – 2, 090 rsd na svim blagajnama http://gigstix.com/ i https://www.tickets.rs/. Nakon 10. Maja cena ulaznica će rasti.

Više informacija i event-u možete naći in a Facebook stranici:

https://www.facebook.com/events/354532795319260/

 

Avatar photo

Autor: Igor