Toolroom showcase u Beogradu! Mark Knight, Technasia, Matt Smallwood i drugi!

Novi Blender​ koncept ne prestaje da nas iznenadjuje! Sada spremaju veliki tech-house spektakl 31. marta u Beogradu, kada u naš glavni grad stiže Toolroom Records​ ekipa na čelu sa legendarnim Mark Knight​om, a zajedno sa njim će još i nastupiti sjajni Francuz Technasia​, kao i Matt Smallwood​, Dj Mark Storie​ i IDQ​.

Tokom karijere koja traje više od decenije, Mark Knight nije napustio stranice DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja još od debitovanja na istim 2008. U međuvremenu je nominovan za Grammy za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a pre tri godine je proslavio i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Njegovo zaveštanje ga je već svrstalo u vodeće igrače u elektronskoj dance muzici, a po svemu sudeći, još nije ni blizu svog vrhunca.

Mark Knight je svoj poslednji VELIKI nastup u Beogradu imao još davne 2011. godine kada je nastupio na “Belgrade Beer Festu” pred oko 30 000 ljudi. Nastupao je i na Exit Festivalu, Love Festu, Novom Sadu i Nišu i svaku put je pravio atmosferu i provod za pamćenje!

Ovaj put u okviru TOOLROOM live-a zajedno sa njim stiže i sada jako popularni Francuz Charles Siegling svima poznatiji kao TECHNASIA! Na sceni punih dvadeset godina iza sebe ima tri albuma, bezbroj singlova i remiksa, nastupao na festivalima kao što su Wire, Monegros, Primavera, Klubbers, I Love Techno, Time Warp, Nature One, Dance Valley, Awakenings, Future Music-u i mnogim drugima, takodje puštao je u najboljim svetskim klubovima i to Rex Club, Nitsa, SpaceMinistry Of Sound, Berghain, Tresor, Fabric, Sankeys i tako dalje.

Zajedno sa Markom i Technasiom će nastupiti još i Matt Smallwood, Mark Storie i IDQ.
 
Uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora.

DATUM: 31.03.2017
MESTO: Beograd
LINE UP: Mark Knight, Technasia, Matt Smallwood, Mark Storie i IDQ .
CENA KARTE: Uskoro.

Avatar photo

Autor: Igor