Nakon Borisa Brejche koji je oborio dosta rekorda po pitanju posete žurki u Beogradu, ekipa TOPLJENJE sprema novi spektakl.

 

Nakon Borisa Brejche koji je oborio dosta rekorda po pitanju posete žurki u Beogradu, ekipa TOPLJENJE sprema novi spektakl. 31. maja, u otvorenom Atrijumu Beogradskog Sajma, u goste dolazi poznati italijanski i svetski DJ i producent – Sam Paganini.

Retko koji tehno producent može da se pohvali da mu traka postala hit koji je postao popularan i među mainstream kulturom. Njegov hit ˝Rave˝ , izdat za čuveni Drumcode, ima preko 34 miliona pregleda na You Tube-u i nosio je prvo mesto na Beatpor Techno Chart-u čak 2 meseca!

Nakon uspeha sa Drumcode-om, Sam 2016. godine osniva i svoj label pod nazivom ˝JAM˝ na kome izdaje album ˝Zenith˝. Ovaj label koristi kako bi promovisao svoju viziju tehno zvuka tako da na Topljenju možemo očeivati svašta od njega po pitanju selekcije muzike.

Kao DJ, Sam Paganini je nastupao za sve vodeće svetske festivale i klubove: Awakeings, Tomorrowland, Sziget, Sonus, Time Warp, Ultra, KAPPA, Berghain, Fabic, Amnesia i mnogi drugi. Ovo samo govori o tome koliko iskustva i kvaliteta Sam poseduje.

Ulaznice za Topljenje – Open Air su puštene u prodaju, a organizatori najavljuju još jedan nezaboravni spektaktl i poručuju:

˝Hvala svima na podršci koju konstatno dobijamo. Sa Borisom Brejchom smo zajendo pomerili granice i pozivamo vas na Open Air da nastavimo gde smo stali. Ovećavamo dosta interesantnih događaja do kraja godine! ˝

Svoje EARLY BIRD ulaznice obezbedite do isteka roka – 13. Marta po ceni od 890 rsd regular i 1 490 rsd VIP.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima: https://www.tickets.rs/http://www.gigstix.com/

Više inforamcija o eventu možete videti na Facebook stranici:
https://www.facebook.com/events/354532795319260/

Avatar photo

Autor: Igor