Još jedan techno spektakl ovog novembra – Traumer i Nastia u Beogradu!

 

Kada spojimo francusku techno atrakciju i najlepšu damu ukrajinske elektronske scene, dobijamo žurku za pamćenje – upravo takav party nas očekuje na predstojećem Raveolution-u u Beogradu 4. novembra, kada nam u Hangar stižu Traumer i Nastia.

Ovaj dvojac imaće domaću podršku Johna Belka i Petera Portmana, tako da se spremite za beskompromisni techno zvuk i vrhunski provod.

Traumer je jedno od najtraženjh imena evropske techno scene, čemu delimično može da zahvali traci Hoodlum koja je postala prava techno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene. Ovaj Francuz je široj publici uglavnom poznat po nešto tvrđem zvuku, ali je prava istina da ovaj talentovani mladić u svom opusu neguje sve od beskompromisnog tehna do melodičnih deep house i jazzy zvukova, što u punom sjaju pokazuje njegov producentski talenat. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih. Uprkos tome što je puštao na svim većim svetskim festivalima i prestižnim klubovima širom sveta, kaže da mu je pariski Rex Club u kom je počeo i dalje omiljeno mesto na kome pušta muziku.

Osim toga što važi za jednu od najlepših dama elektronske scene, zbog čega je poznata i kao Nastia The Beauty, lepa Ukrajinka Nastia je jedna od najtalentovanijih evropskih DJ-ica. Nastiu su rano počele da privlače elektronske žurke, ali je ubrzo shvatila da oseća muziku mnogo dublje, te se vrlo brzo našla za miks-pultom, a ostatak je istorija – ova devojka je za kratko vreme postale resident mnogih evropskih klubova kao što su Arma17 (Moskva), FUSE (Brisel), Ampere (Antverp) i mnogi drugi, a 2014. je pokrenula i Strichka festival u Kijevu. Nastia ima i svoj radio show „Propaganda“. Za sebe kaže da je „pravi DJ“ i da zadovoljstvo nalazi pred publikom širom sveta, na podijumu i za miks pultom, ali ne isključuje mogućnost da će se nekada u budućnosti ozbiljnije posvetiti pravljenju svoje muzike i radu u studiju.

Karte za ovaj događaj su puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 1500 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, a mogu se naručiti i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Avatar photo

Autor: Igor