TREĆE DETE ELONA MUSKA ZOVE SE – TECHNO MECHANICUS!

 TREĆE DETE ELONA MUSKA ZOVE SE – TECHNO MECHANICUS!

Musk je otkrio ime u svojoj novoj biografiji, gde piše i da dete zovu skraćeno “Tau”.

Ime trećeg deteta Grimes i Elona Muska otkriveno je u najnovijoj biografiji izvršnog direktora Twittera (AKA, X); dete se zove Techno Mechanicus. Ovo je prvi put da je par podelio vest o trećem zajedničkom detetu, Muskovom ukupno 11. i trećem sa kanadskom eksperimentalnom umetnicom Grimes. Prvo dete, rođeno 2020., nazvali su X Æ A-12, ili X, a drugo, rođeno 2022., Exa Dark Sideræl Musk.

Tau je otkriven u novoj biografiji Elona Muska, koju je napisao Walter Isaacson a koji kaže: “On stvarno želi da pametni ljudi imaju decu”, stoji u recenziji u The New York Timesu. Musk i Grimes su se navodno razdvojili prošle godine dok je Grimes čekala njihovo drugo dete, a Musk potajno postao otac blizanaca s jednom od svojih zaposlenih, Shivon Zilis. Prošle nedelje Grimes je objavila izjavu: “Recite Shivon da me odblokira i recite Elonu da mi dopusti da vidim svog sina ili molim da odgovorite mom advokatu”, piše Pitchfork. Dodala je: “Nikada mi nije bilo dopušteno videti fotografiju ove dece do ovog trenutka, uprkos situaciji koja je potpuno razdvojila moju porodicu.”

No, nakon toga je Grimes na Tweeteru objavila izvinjenje koja glasi: “Konačno sam dugo razgovarala sa Shivon. Ovo nije bila njena krivica, nemojte se ljutiti na nju! Jako se poštujemo i veselimo se što ćemo postati prijatelji i što će nam deca odrastati zajedno.” Nastavila je: “Žene su tako često suprotstavljene jedna drugoj. Razgovarajući sa Shivon, vrlo je očito da je ona neverovatna osoba i obe samo želimo ono što je najbolje za našu decu. Volela bih da vam mogu pokazati koliko je sladak mali Techno, ali moj prioritet je da svoje bebe držim podalje od očiju javnosti, molim da to poštujete u ovom trenutku”.

IZVOR: mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor