Treći Green Air na Novosadskom sajmu 30. i 31. avgusta, Samo za 18+

Nakon nezaboravnog plesa na Dance Park festivalu, svi ljubitelji kvalitetnog zvuka pred sam smiraj leta, imaće priliku da još jednom okuse najpopularnije setove stranih i domaćih zvezda današnje di džej scene. Zbog velike posećenosti i želje vernih rejvera, ove godine Green Air održaće se u dva dana, 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu i okupiće ekipu sa kojom je žurka zagarantovana.

U petak, 30. avgusta, na dance floor-u desiće se magija jer će ljubitelji tehno zvuka prvi put u Novom Sadu slušati fenomenalnog Regala i to u kombinaciji sa dobro poznatim Reinerom Zonneveldom, za koga se slobodno može reći da se odomaćio u srpskoj Atini.

Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal, zbog svog nesvakidašnjeg talenta, brzo se popeo na sam vrh, te pobrao odlične kritike od strane evropske tehno scene. Njegov stil je eklektičan, a oslanja se na varijacije elektronske muzike sa primesama  trance i acid melodija. U srži svog neprestano evoluirajućeg zvuka, kroji savršen miks jakih ritmova i melodija koje su u stanju da začaraju dušu.

Sa Reinerom Zonneveldom, koji je kralj lajv nastupa, te ima moć da publiku povede u nove dimenzije, napraviće žurku za pamćenje. Njima će se pridružiti i naš Ilija Đoković, zvezda srpske tehno scene, kog karakteriše moderni tehno sa primesama progresiva i trensa.

Резултат слика за green air festival novi sad

 

U subotu, 31. avgusta, očekuje vas još iznenađenja. Iz Ukrajine pravo u Novi Sad stiže Nastia, koja već 15 godina oduševljava publiku širom sveta. Njena specifična muzika odvela ju je ne samo do Evrope, već i do Japana, severne Afrike, Južne Amerike, Mauricijusa a nakon pet godina vraća se u naš grad, kada je nastupala na Green Love festivalu. Kaže da je njen cilj da okupi što više ljudi na plesnom podijumu, zapleše sa njima, te ujedini ih u onom najlepšem – vrhunskoj muzici.

Te subote, pored ove posebne dame, za di džej pultom naći će se i energični Andrew Meller, koji publiku oduševljava svojim zadivljujućim performansima, kao i Rancha Tek, poznat po svom specifičnom tehno kao i haus zvuku.

#SAMOODGOVORNO rejvujem

U godini kada se proslavlja jubilej, ekipa Green Air – a, pokreće kampanju koja ima za cilj da se postave novi festivalski standardi, da se sačuva duh “zdravogrejva, te da žurka bude cenjena zbog izvođača koji nastupaju i kvalitetnog zvuka koji odzvanja već deset godina.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljen ulazak na festival! Zapamtite, samoodgovornost, pravilan stav i želja za dobrim provodom, uvodi vas na jedan od najpopularnijih festivala u regionu.

Svoje karte nabavite na vreme! Možete ih pronaći na GIGSTIX prodajnim mestima. Dvodnevna ulaznica iznosi 1790, dok pojedinačne karte koštaju 1290 dinara. Budite još jednom deo “zelenečarolije

Kupi ulaznicu na: bit.ly/GreenAir2019

Avatar photo

Autor: Igor