Na nedavno održanoj dodeli nagrada regionalne elektronske muzičke industrije, Ambasador nagradama, Sonus festival je opet dokazao kako je omiljeni hrvatski festival prema izboru fanova.

 

Na nedavno održanoj dodeli nagrada regionalne elektronske muzičke industrije, Ambasador nagradama, Sonus festival je opet dokazao kako je omiljeni hrvatski festival prema izboru fanova.

Sonus festival treću godinu zaredom osvojio je Ambasador nagradu za najbolji hrvatski festival u konkurenciji s vrlo uspešnim festivalima Dimensions, Outlook, Sea Star i Modem festivalom.

Velika nam je čast šta smo treću godinu zaredom osvojili Ambasadora, pogotovo jer je konkurencija bila doista jaka. To je potvrda da se sav naš trud isplati. Neizmerno smo zahvalni svima koji podržavaju naše evente, ne samo Sonus, nego i #WELOVESOUND festival. Svaka čast Ambasador timu, koji diže svest da je jako puno ljudi koji uživaju u ovoj muzici i podržavaju scenu,“ rekao je osnivač Sonus festivala Dalibor Oliver Zjačić.

Sonus festival će se 7. godinu zaredom, u avgustu 2019. godine, održati u klubovima na plaži Zrće, a točan datum biće objavljen uskoro. Kao i prethodnih godina, možemo očekivati desetke hiljada gostiju iz više od 65 zemalja sveta koji samo zbog Sonusa dolaze u Hrvatsku plesati uz kremu elektronske techno muzike.

Sonus festival je tokom prethodnih nekoliko godina ugostio imena poput Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse i mnogih drugih.

U organizaciji Sonus ekipe je i međunarodni festival #WELOVESOUND koji će se u  junu 2019. godine održati u Zagrebu, treću godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus i #WELOVESOUND na društvenim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

Osim na društvenim mrežama, posetitelji mogu pratiti novosti vezane za festival i na Sonusovom Viber kanalu
[https://vb.me/sonus2018community]

Avatar photo

Autor: Igor