Triple Magic na Urban Bugu na Exitu!

 

Budući da godinama unazad važi za jednu od najboljih malih festivalskih bina na Exitu, Urban Bug Stage je prošle godine otišao korak dalje triple back setovima u okviru kojih je nastupilo više od 100 di-džejeva. S obzirom na fantastičnu atmosferu koja je vladala, sa Urban Bug Stagea će se i ove godine širiti dobar vajb na isti način.

B2B2B setovi su prava poslastica za publiku i veliki izazov za di-džejeve i nestrpljivo čekamo da vidimo i čujemo kako izgleda i zvuči kada se magija za miks pultom utrostruči. Na Urban Bug Stageu ove godine nastupiće 117 domaćih i stranih di-džejeva. Među njima su i oni koji konstantno žare i pale u klubovima i na festivalima, ali i oni koje ređe imamo priliku da čujemo. Tu su i majstori svog zanata koji imaju godine i godine iskustva pod prstima, a tu su i oni mlađi na kojima sve(t) ostaje i koji tek traže svoje mesto pod suncem na elektronskoj muzičkoj sceni. Zajednička im je ljubav prema muzici i talenat kojim vešto slažu trake u svojim setovima stvarajući neverovatan vajb i pozitivnu energiju koji su i karakteristični za Urban Bug Stage.

URBAN BUG STAGE EXIT FESTIVAL 2016

Urban Bug Stage triple back setom otvoriće Lazzaro, Bocho i Lesha, a potom nastavljaju Migazz, Zepa i Nicolai, Mark Myself i Glasskeeperz, Toma Tek, Adwarf, SooT, Ascallon, Chrono, Kohajda, John Belk, Kid Kimi, Robert Johson, Lea Dobričić, Markyz, Nic Lawyer, Ilija Djokovic, TKNO, Miloš Vujović, dok ujutru zatvaraju Kibz, DFNDR i Minimalistic.

U petak vas u drugi dan festivala uvode Vanyno, Manton i Una Andrea, dok će vas dalje u noć voditi Shoomadisco, Petrovitz Yugoslavija, GoranCHE, Milan Živanov, Besuu, Kyuzovic, Dušan Nikolić, Orange i Babarogić, Bojan Ribić, White, Theanilo, After Affair i Dejan Milićević, zatim pult preuzimaju lokalni heroji dobrog provoda Wet Dreams i  za kraj Battrić, MiVu, MENE i Nikolica, Nelly i Simone.

Ne spuštamo tempo ni trećeg dana festivala i krećemo jako, za pultom će vas dočekati W aka Wizard, Layzie, Milanko Trifunčević, a nastavićemo da đuskamo uz sledeća imena Trips & Tics, Miozz, A.Dot, Goran Emkić, Goran Begićević Runy, Tijana Kabić, Underboki Slobodan Živanović, Aleksa Ašanin, Sam Luda, Milovan Stojanović, Kristijan Šajković, Dušan Lazović, Yacine Benaissa, Sid Vaga, Kirri Cornwell, Marko Vuković, Bokee, P.S , Gemini Dj’s, Timika, i za dobro jutro ili laku noć slušamo Luku Vukovića, Ivana Radojevića i Depru.

Poslednjeg festivalskog dana triple magic na Urban Bug Stageu startuje sa DjiX, TechR i Lost Document, dalje preuzimaju  SEEK & Malik, BigFill, Novak, Daniel Fritz, Danijel Savić, Angry EggS, Nikola M, Dj Ura, DJ Lilu, DJ Mandić, Zwein, Vuk Smiljanić, Alternativa, Nemanja Vanović, Flooder, Ninno Mancini, Nennat Omen, Mancha, Mark Panic, Dovla i tradicionalno Urban Bug Stage na Exitu zatvara nekrunisani kralj sexy bitova Goya uz koga će puštati Misho Kerkez i Sima.

Avatar photo

Autor: Igor