Trodnevno novogodišnje ludilo u klubu Kult! Prava poslastica za reprizu nove godine uz kultni duo Silicone Soul!

 Trodnevno novogodišnje ludilo u klubu Kult! Prava poslastica za reprizu nove godine uz kultni duo Silicone Soul!

Prednovogodišnja noć iz 2022. godine je posebno veče kada zaokružujemo sve stvari koje želimo da pamtimo. Za dobru muzičku podlogu, ove večeri u pultu su Skin2skin poznatija kao Lea Dobričić, kao i Nexie i Lukai.

Skin2skin je alias naše omiljene techno dame Lee Dobričić, koji je pokrenula u želji da publici predstavi i svoju nežnu stranu. Ova žurka će biti drugo po redu u predstavljanju ovog projekta koji je muzički akcentovan masnim bass linijama i dubokim emocijama.
Nexie je svoju dugogodišnju karijeru izgradio kao klaber, DJ i vlasnik poznatih klupskih brendova. Njegovi setovi su melodični, energični i uvek povezani sa publikom. Od uvek dobijemo ono što i očekujemo, a to je kvalitetna i dobra zabava.
Lukai je jedan od predstavnika mlađeg talasa progressive techno DJeva, koji se kvalitetom potpuno zaslužno pozicirao na domaćoj sceni. U ovoj večeri finala 2022. Lukai će uvesti dancefloor u jedno, sigurni smo nezaboravno muzičko veče.


NOVOGODIŠNJA PROSLAVA UZ ANDREW MELLER-a

Polako ali sigurno stiže i kraj decembra, vreme kada sabiramo utiske, rezimiramo proteklu godinu i donosimo nove odluke, ali i vreme kada slavimo. Kult vam je za ovu priliku pripremio odličan line up! Ekipa u sastavu Andrew Meller, Mene, Nemax i Miskec spremila je posebne setove za ovu, najluđu noć u godini!

Andrew Meller je najpoznatiji po tome što je jedan od onih DJeva koji uvek, ali baš uvek prati vajb publike, pušta vrhunske setove koji su uvek sa minimum 80% traka koje su njegova produkcija.

Mene svojim sirovim groove-om i jedinstvenom spojkom hip hop-a i house zvuka uvek pokreće i definitivno je poznat po uvek zaraznom ritmu koji je često malo prljav.

Photos by: Marko Edge

Nemaxa kao predvodnika minimal i minimal-tech scene kod nas, ne treba neka velika najava sem te da čak i najveći skeptici kada čuju njegovu savršeno upakovanu muziku, postaju zauvek fanovi njegovih nastupa i pratioci ovih potpuno andergraund muzičkih pravaca.

Za savršeni intro set otvaranja ove nezaboravne noći, tu je Miškec za kojeg je svojstveno da eksperimentiše različitim žanrovima elektronske muzike u kojima preovlađuje minimal i melodic house zvuk.

Karte se nalaze u pretprodaji po ceni od 2000 dinara i možete ih kupiti svakog dana kod nas u klubu od 12-18h. Sve ostale informacije možete dobiti na broju 0695544544.

“Blast from the past” UZ KULTNI DUO SILICONE SOUL!

Prva noć u novoj 2023. odzvanjaće ozbiljnim „blast from the past“ duom. Posle mnogo godina ponovo u Beogradu kultni i za sve generacije omiljeni SILICONE SOUL, a uz njih veče upotpunjuju Dennes Deen i Bokee.

Silicone Soul su poznati po večnom traganju savršene muzičke alhemije koja u potpunosti zadovoljava dušu. U svojim setovima su zadržali fazon hodanja po žici između organskog i elektronskog, sintetičkog i autentičnog, u totalnoj dihotomiji koja sve vreme drži visoki nivo vajba dancefloor-a.

Dennes Deen stiže iz Beča, pravo je old school ime jer svoju karijeru gradi već dobrih 20 godina. Svirajući u najpoznatijim klubovima širom sveta, zajedno sa najvećim imenima globalne scene, od Space Ibize do Nocturnal Club u Miamiju , naučio je internacionalni jezik house i techno zvuka. Svaka publika ga obožava jer se u njegovim setovima uvek oseća taj originalni klaberski duh koji Dennes uvek donese sa sobom.

Za finale ovog trodnevnog spektakla kao domaća podrška, ikona domaćeg progressive zvuka – Bokee! Svi znamo šta da očekujemo i to je uvek ništa manje od melodija koje će nas odvesti u pravu muzičku avanturu i beskrajan ples.

Karte za sve dogadjaje nalaze u pretprodaji po ceni od 2000 dinara i možete ih kupiti svakog dana kod nas u klubu od 12-18h. Sve ostale informacije možete dobiti na broju 0695544544.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor