Tropska energija na beogradskoj tvrdjavi!

 

Veliki tropski spektakl sinoć je održan na Kalemegdanu, uz podršku Heinekena, večeras sjajna domaća ekipa zauzima dj pult. Do ranih jutarnjih časova, posetioci festivla djuskali su uz fenomenalne nastupe kako stranih, tako i domaćih dj zvezda.

Tropical Inn započeo je nastupom odličnog dua Tijane Kabić i La Coste. Na binu se zatim popeo Calavera, koji je atmosferu doveo do usijanja, i na pravi način zagrejao beogradsku publiku. Nakon domaće podrške usledili su i glavni headlineri! Čuveni sastav Tube & Berger oduševio je publiku tropskim bitovima i naravno svojim velikim hitovima “Imprint of pleasure” i “Set it off”. Zatim je usledio zvezda iz Barselone  Dj Coyu koji je fenomenalnim bitovima držao publiku nasmejanu sve do jutarnjih časova.

Hvala publici na neverovatnoj energiji koju je sinoć pokazala i zahvaljujući kojoj je Kalemegdan Summer festival završava. Naša želja da Beograd dobije svoj veliki letnji festival se ostvarila, kažu iz Jungle Tribe-a.

Večeras nas očekuje sjajna domaća ekipa Dj-eva poput Dejana Milićevića, Bože Podunavca, Luke Vikovica, Ivana Radojevića i Phill & Dancemora i time se tropska žurka nastavlja.

Iz organizacije poručuju da svi koji imaju pozivnice za večerašnji spektakl dodju do 23h i time obezbede svoj ulaz.

 

Avatar photo

Autor: Igor