Tuborg Lovefest objavio line up za ovo leto! Novi RAW STAGE i imena: Laurent Garnier, Adam Beyer, Chris Stussy, Alan Fitzpatrick i mnogi mnogi drugi!

 Tuborg Lovefest objavio line up za ovo leto! Novi RAW STAGE i imena: Laurent Garnier, Adam Beyer, Chris Stussy, Alan Fitzpatrick i mnogi mnogi drugi!

Tuborg Lovefest ove godine biće održan od 8. do 10. avgusta na dobro poznatoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, a na čak pet muzičkih bina, među kojima je i jedna potpuno nova, stižu legende svetske elektronske scene i najpopularnija imena među kojima su Adam Beyer, dvojac Pan-Pot, Laurent Garnier, Chris Stussy, Traumer, Honey Dijon, Ron Trent, Len Faki, Shlomo, Alan Fitzpartick, Hunee, Gigi Testa i više od 100 izvođača. 

Do 60% uštede za one koji ulaznicu kupe tokom juna 

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i na efinity.rsapromotivna cena ulaznica biće aktuelna do isteka zaliha ograničenog kontigenta karata. U prodaji su dostupni kompleti karata za sva tri festivalska dana, kao i VIP i Backstage trodnevne i dnevne ulaznice. Za sve ljubitelje kampovanja na festivalu, uskoro će se u prodaji naći i posebni kamp kompleti. 

Dočekujemo tri nezaboravna jutra na Fire Stage-u 

Na najveću binu Tuborg Lovefesta ove godine stiže Adam Beyer, švedski di-džej i producent. Na Fire binu stiže i Honey Dijonkoja je osvojila ceo svet svojim Boiler Room nastupom sa više od 11 miliona pregleda. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Pan-Pot, Len Faki, Jamie Jones i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Shlomo, Chris Stussy, Alan Fitzpartick, kao i Traumer predvodnik francuske underground scene i tvorac mega hita „Hoodlum“i brojni domaći i regionalni izvođači. 

Legendarni Laurent Garnier dolazi na Ultra Energy Stage 

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima je čuveni Laurent Garnier, koji će napraviti spektakularnu završnicu festivala. Tu je i legenda Čikago house muzike Ron Trent koji posle tri decenije osvajanja klabera širom sveta, dolazi na Tuborg Lovefest. Na Ultra Energy Stage stižu i Hunee, DJ Deep, Gigi Testa, Interstellar Funk, Nu Genea, Call Super, DJ Nobu i mnogi drugi.

Raw Stage, nova bina za ljubitelje tvrđeg tehno zvuka 

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri ovog leta biće Lee Ann Robertstehno zvezda novog talasa, Basswellfrancuski producent poznat po svom tvrdom stilu, Clara Cuvekoja je nedavno izbila na sam vrh tehno scene,kao i Raven, Airod, T78, a među domaćim imenima našli su se sve popularniji di-džej Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda i mnogi drugi.

Ovogodišnji slogan festivala In a heartbeat 

Svedoci smo da brojne stvari u životu mogu da se promene u sekundi, a organizatori su ove godine iskoristili priliku da podsete sve posetioce da je i sekunda dovoljna da odlučite da ovog leta uronite u lepšu realnost na festivalu ljubavi. Otuda slogan “In a heartbeat”, koji ove godine služi da motiviše sve fanove festivala da instant, brzo i bez odlaganja odluče da i ovo leto provedu na jednom od najboljih muzičkih festivala u Evropi. 

Da podsetimo, Tuborg Lovefest je nedavno nominovan za najbolji evropski festival i plasirao se među deset najboljih u Evropi. U proteklih deceniju i po festival je posetilo više od 850.000 ljudi iz zemlje i sveta, kao i preko  4.000 izvođača među kojima su najveća svetska imena, zajedno sa najslušanijim zvezdama iz regiona i zemlje.

Avatar photo

Autor: Igor