Tuborg Lovefest: Specijalna cena ulaznica do 14. jula u ponoć!

 Tuborg Lovefest: Specijalna cena ulaznica do 14. jula u ponoć!

Do početka Tuborg Lovefesta ostalo je još samo tri nedelje, a ulaznice po specijalnoj nižoj ceni moguće je kupiti do 14. jula u ponoć. Već od 15. jula cena trodnevnih paketa, kao i dnevnih Regular i VIP karata, biće veća. 

Ovogodišnji slogan Tuborg Lovefesta je “Circle of love”, a one koji dolaze da ljubav na festivalu šire upravo u krugu svojih prijatelja i dalje čeka posebna akcija 3+1 u okviru koje je na tri kupljene ulaznice četvrta potpuno besplatna. Omiljena akcija fanova festivala gotovo je rasprodata, pa organizatori preporučuju svima koji dolaze u velikim grupama da svoje karte obezbede na vreme. 

Najjače izdanje Tuborg Lovefesta do sada

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Od 3. do 5. avgusta na čak pet muzičkih bina u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene i najpopularnija imena na planeti među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača. 

Avatar photo

Autor: Igor