Tvrdi techno zvuk ovog vikenda u klubu Mint!

 

Druga DekontaMintacija po redu nam dovodi dva premijerna nastupa!!! Dobru zabavu uz tvrđi Techno zvuk vrteće nam u petak Brkah i Mare Rejv Olupine.

Mare Rejv Olupine je svoju petnaestogodišnju karijeru proslavio nedavno sa svojim fanovima u klubu Plastic. Poznat je po svojim maratonskim i dinamičnim setovima u skoro svim klubovima u Beogradu. Marko je godinama nastupao na underground sceni, puštajući muziku sa vinila, sada član DJ sastava Rejv Olupine i organizacije Totalitare Underground.

Nenad Nikitovic / Brkah, mladi klupski DJ, publici dobro poznat po maratonskim setovima. Puštao je na Mehanizmu, Toxic baru, Tash Machine klubu.

https://soundcloud.com/marerejvolupine

https://www.mixcloud.com/Mare_Rejv_Olupine/

https://www.mixcloud.com/nenad-nikitovic/

Dežurni protiv Groznice ove subote je Dino Rastoder! Uz njega za dobar provod biće zaduženi Ilija Escape Matic i premijerno u Mintu mlada nada Techno scene, Миленко Виторовић.

Dino Rastoder je od nedavno drugi rezident DJ kluba Mint. Iza sebe ima dva spektakularna nastupa u istoimenom klubu, kao i nastupe u klubovima i festivalima u zemlji (MNE) i inostranstvu; ambasador pravog Tchno-a sa primesama mračnog, melodičnog zvuka.

Ilija Escape Matic je mladi DJ koji će posle sjajnog nastupa u decembru, opet imati priliku da opravda očekivanja publike.

Premijeran nastup ove subtnje Groznice nedeljom ujutru, imaće mladi talentovani dečko koji obećava, Миленко Виторовић. Milenko iza sebe ima jedan javni nastup u underground klubu Three Dots, a zvuk koji preferira je Techno i Tech-house zvuk.

https://www.mixcloud.com/dinorastoder/

 

https://soundcloud.com/eliyahu811995


CENA ULAZNICE 300 DIN!!! GARDEROBA URAČUNATA U CENU ULAZNICE!!!

PROMOTIVNE CENE RAKIJE I KOKTELA!!!

VIDIMO SE!!!

 

Avatar photo

Autor: Igor