Twitch prenosi Ultra Music Festival live

 

Najveći globalni festivalski brand, Ultra, odlučio je sa svima onima koji ne mogu biti prisutni kroz tri dana ludila podeliti makar deo atmosfere digitalnim putem.

U tome će i poslužiti Twitch, vodeća svetska društvena video platforma i mesto koje je dom zajednice gejmera na kojoj se svaki mesec okupi 100 miliona ljudi širom sveta i kičma je live prenosa i prenosa videa na zahtev, održavajući gejmerski ekosistem u životu. Ovim činom samo potvrđuje puštanje izdanaka u muzičke vode uparivši se sa ekipom Ultre. 

Izvršni producent i poslovni direktor Ultre Adam Russkoff napomenuo je kako Ultra Music Festival “ne toleriše osrednjost i zbog toga je  spajanje s Twitchem samo još jedan korak u kontinuumu”.
 
Ovogodišnji stream odvijaće se pod pokroviteljstvom 7UP® koji se sa svojom gaziranom svežinom zalepio kao glavni Ultre 2015. Čineći jedan komadić slasne muzičke pite Miami Music Weeka od danas do 29. marta moći ćete pratiti čitav Ultra festival do zadnjeg beata.
 
Na lineupu se našlo preko stotinu umetnika a iz udobnosti svoje fotelje, razvaljeni na kauču, možete okupiti par prijatelja kući i cirkati uz live stream plešući po boravku ili dvorištu. Samo neki od hedlajnera koje ćete slušati u naredna tri dana su:
 
ADAM BEYER
DIXON
MARTIN GARRIX
AFROJACK
ERIC PRYDZ
NETSKY (LIVE)
ALESSO
GORGON CITY (LIVE)
NICKY ROMERO
ARMIN VAN BUUREN
HARDWELL
ODESZA (LIVE)
AXWELL ^ INGROSSO
JAMIE JONES
PORTER ROBINSON (LIVE)
BASSNECTAR (LIVE)
KIESZA (LIVE)
RAC (LIVE)
CARL COX
KNIFE PARTY
RÖYKSOPP
CEDRIC GERVAIS
KREWELLA (LIVE)
SKRILLEX
CLEAN BANDIT (LIVE)
KYGO (LIVE)
STEVE ANGELLO
DAVID GUETTA
LOCO DICE
STEVE AOKI
DEEPDISH
MACEO PLEX
TALE OF US
DIE ANTWOORD (LIVE)
MARCO CAROLA
TIËSTO
 
Za čitav lineup klikni ovde a u flow ovog živog toka uleti putem ovog linka. Uloguj se i veži pojas, polećemo!
 
 
Izvor: KlubskaScena
 
 
Avatar photo

Autor: Igor