U prodaji prve regionalne festivalske ulaznice za Outlook i Dimensions festivale!

 

Nakon nezaboravne decenije provedene na neverovatnoj tvrđavi Punta Christo pored Pule, Dimensions festival i Outlook festival na leto 2020. sele se na jug, točnije u središnju Dalmaciju.

Periodi održavanja festivala također su se promenili i to za sam vrhunac letnje sezone, od kraja jula do sredine avgusta. U prodaju su upravo krenule prve regionalne festivalske early bird ulaznice za oba festivala u ograničenim količinama.

Oba festivala će se održati na tri lokacije; na zadivljujućoj Tvrđavi svetog Mihovila, izgrađenoj na litici iznad središta grada Šibenika, zatim, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella’s, gde će nezaboravne celonoćne zabave biti pogonjene moćnim Sinai Sound Systemom. Festivali su pokrenuli nova, uzbudljiva poglavlja u svojim pričama, koja će se iduće godine odigrati u izrazito intimnom okruženju.

Outlook Origins kuriraće 12 pionira bass scene

Outlook Origins će otkriti i proslaviti izvorne stupove i temelje koji su bili sastavni u ranim godinama festivala i želi pronaći svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom, od 30. srpnja do 4. kolovoza. Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sada se festival priprema vratiti u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle, UK garage, grime. 12 ključnih kuratora te scene će blisko surađivati kako bi osigurali očuvanje baštine i korijenja festivala. Kuratori Outlook Origins festivala su Calibre, D Double E, DJ Storm, Flava D, Fliptrix, Goldie, Iration Steppas, Lenzman, Mala, Mungo’s HiFi, The Bug i Zed Bias. Early bird regionalne festivalske ulaznice u ograničenoj količini mogu se kupiti na putem Entrio sistema i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.

Prva imena Dimensions festivala

Nakon deset godina stvaranja reputacije kao jedan od najuglednijih festivala elektronske muzike u Evropi, Dimensions festival će se iduće leto po prvi put održati u Tisnom i Šibeniku, od 13. do 18. avgusta. Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival prikazat će sav raskoš elektroničke glazbe današnjice, a među njima će se na DJ pultu naći Zip, Helena Hauff, DJ Stingray, Surgeo i Stenny b2b Skee Mask. Nastupe uživo iščekujemo od Overmonoa, Karenn, Kosha, Titonton Duvantea, dBridge predstavlja premijerno projekt Black Electric, Tikiman & Scion izvest će Rhythm & Sound pjesme. I ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih igrača na sceni kao što je Freerotation Festival, izdavačka kuća Nicolasa Lutza My Own Jupiter, etiketa Helene Hauff Return to Disorder koja će na festivalu predstaviti i domaće glazbenike Le Chocolat Noira i Zarkoffa.

Kao i uvijek festival će biti otvoren velikom koncertom, ovog ljeta po prvi puta na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku na kojem će uživo nastupiti jedinstveni Floating Points, a ulaznice za otvorenje će uskoro biti u prodaji. Svjetski poznati Sinai Sound System ozvučit će after partyje u legendarnoj Barbarelli, a The Sound Studio će organizirati razgovore i tehnologiju kako bi Dimensionsu dodao još jednu dimenziju. The Garden će oživjeti u jedinstvenoj Dimensions estetici, a publiku očekuju i zabave na brodovima te na plaži. Glazbeno, Dimensions 2020 obećava još veći raspon glazbenih stilova, a glazbenicima u vrhuncu njihove karijere. Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.

DIMENSIONS FESTIVAL EVENT:

https://www.facebook.com/events/2449613695304778/

OUTLOOK FESTIVAL EVENT:

https://www.facebook.com/events/2494276157324781/

 

Avatar photo

Autor: Igor