U susret 8om Martu u klubu Compressor

 
U susret 8om Martu klub Compressor u Novom Sadu dovodi goste iz Regiona tacnije Republike Srpske. 
U pitanju su dva DJa predana Deep i Progressive zvuku. Milan Bogdanovic i Serial aka Garofalo uz podrsku residenta. Ulaz do 01h je besplatan tako da pozurite da zauzmete plesni podium.
 
MILAN BOGDANOVIC (BIH)
https://soundcloud.com/milanbogdanovic 
SERIAL SKILLZ (BIH)
https://soundcloud.com/serialdj 
ALBINO COX 

Ulaz do 01h FREE!!!

Serial aka Garofalo su pseudonimi koji predstavljaju dve različite muzičke strane jednog artista koji zivi u Bijeljini i DJingom se bavi vise od 5 godina. Sa jedne strane voli da pusta underground Techno zvuk po kojem je prepoznatljiv dok sa druge strane duboke progresivne melodije.
Do sada je nastupao širom regije sa imenima kao što su Faktor X, Adwarf, Forest People, Sinisa Lukic, Miroslav Pavlovic, Locust, Daniel Fritz, Daniel Savic, Milan Bogdanovic, Mtech, Alex Bex, Luka Vukovic & Ivan Radojevic i mnogi dr. Vodio je emisiju Freaks Show na Fnoob radiju 2009. godine gde je ugostio mnoge poznate DJe: Steve Parker, Alan Fitzpatrick, Fidelty Kastrow… Dvije godine uzastopno je prošao na takmičenju za EXIT muzičku konferenciju 2010/11. gde je imao master-class sa Josh Wink, Tim Exile, Laidback Luke, Moderat, Jonty Skruf…
Svoj prvi EP “Parallelo” je potpisao 2013. za Portugalsku izdavačku kuću Materia Nigra za koju sprema i nova izdanja. Dok je 2014. godina obelezila njegov najveci nastup na BiH Beerfestu pred cetverocifrenom publikom.

http://onesheet.com/serial
http://mixcloud.com/serial
http://soundcloud.com/serialdj
http://facebook.com/serial25
http://youtube.com/bodyGuardmxx

 
Milan Bogdanović je rodjen 1982. godine u Tuzli (BiH), sada živi u Bijeljini.
Svet elektronske muzike počinje da istražuje krajem 90ih (slušajući bendove poput Crystal Method, Chemical Brothers, Daft Punk, Moby) i kasnije otkriva da je techno kultura logičan nastavak rock’n’roll kulture koju izuzetno poštuje. 
Odlikuje ga ozbiljan pristup muzici, a njegove setove karakterišu progressive house i progressive techno koje često kombinuje sa deep house ili techno elementima. Već treću sezonu je aktivan na InsomniaFm radiju, gde uspešno prezentuje svež progressive house zvuk u autorskoj emisiji „Find Yourself“, u kojoj je ugostio i artiste poput Deepfunk, Matias Chilano, Micrologue, Cream, Max Cue, D-Formation, Loquai…

Prvi DJ nastup je imao 2012. godine na Love Fest-u u Vrnjačkoj Banji, koji je jedan od značajnijih festivala u regionu, a kasnije posebno ističe nastupe sa izvodjačima kao što su: Robert Babicz, Petar Dundov, James Zabiela, Vladimir Aćić, Galamgia, Sarmati, Black Acid, Siniša Lukić, Danijel Savić, Serial.

https://soundcloud.com/milanbogdanovic 
http://www.mixcloud.com/MilanBogdanovic
http://www.insomniafm.com/artists/2218-milan-bogdanovic

 
Avatar photo

Autor: Igor