U SUSRET RAVEOLUTIONU – Adriatique uskoro u Beogradu, cena karte 890 dinara!

 

Karte za predstojeći Raveolution na kome će nastupiti švajcarski dvojac Adriatique od danas mogu da se nabave po ceni od 890 RSD, dok VIP karte koštaju 1500 RSD.

Tech-house atrakcija Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7. oktobra gde će se pridružiti Raveolution spektaklu, a žurka će se održati u Hangaru u Luci Beograd. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com.

Adrian i Adrian, poznatiji kao Adriatique, potpisuju za prestižnu frankfurtsku etiketu Diynamic koju je pokrenuo niko drugi do jedan od najtraženijih DJ-eva sadašnjice Mladen Solomun. Adriatique će prvi put puštati pred beogradskom pubikom, koja ih već dobro poznaje po trakama „Rollox“, „Space Knights“, „Midnght Walking“ i odličnim remiksima za trake „Wicked Game“ Chris Isaak-a, „Get Free“ Major Laser-a ili „So Irate“ od Delilah. Adriatique zvuk balansira na granici zavodljivog i energičnog – njihove trake su mešavina deep house i tech-house elemenata koje slušaoce drže pod konstantnom tenzijom i željom da nastave putovanje kroz perfektno izbalansirane melodije. Domaću podršku na Raveolution žurci 7. oktobra pružiće im dobro poznata imena prestoničkog noćnog života – Danijel Čehranov, Bokee i Zwein.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor