Ulaznice za nastup Heidi i Kim Ann Foxman u Depou poskupljuju od četvrtka


Ulaznice za jedan od najvećih žurki ovog proleća, na kom će u subotu 16. aprila nastupiti šarmantni back2back duo Heidi & Kim Ann Foxman, moći će da se kupe po specijalnoj promo ceni od 800 dinara samo do ovog četvrtka, 14. aprila! Od četvrtka sledi pokskupljenje pa će nova cena ulaznice biti 1.000 dinara, a organizatori apeluju na sve koji još uvek nisu kupili svoju kartu da učine to na vreme.

Još samo pet dana ostalo je do žurke sa jednim od najatraktivnijih lajnapa ove godine! Pored Heidi i Kim Ann, koje u Beograd stižu da nas podsete na svoj čuveni Exit b2b set, u Magacinu Depo će ove subote nastupiti naša tehno zvezda Tijana T i Kristijan Molnar, jedan od najaktivnijih domaćih DJ-eva i autor emisije Christallization. Kim će u Beograd doneti pravi duh njujorškog klabinga jer nam u goste stiže direktno iz “Velike Jabuke”, a iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering itd. Spoj ove dve dive, odnosno njihov b2b set je nešto što naši klaberi čekaju još od legendarnog nastupa na Dance Areni 2014 godine, a energija koju su ove dve dame donele na Tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije.

Ulaznice za spektakl u Depou mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Zla Shtek radnji u Sremskoj ulici po ceni od 800 dinara samo do četvrtka, 14. aprila, nakon čega će ulaznice poskupeti. Nova cena će biti 1.000 dinara i biće aktuelna sve do žurke, dok će na ulazu na party karte ponovo poskupeti.

Avatar photo

Autor: Igor