Ulaznice za Umekov nastup u Belexpocentru po promo ceni do 1. jula!

 

Jedan od najagažovanijih techno DJ-eva dašnjice i čovek koji je uradio mnogo za globalnu techno scenu, Umek, stiže u Beograd 7. novembra kada će nastupiti u Belexpocentru! Prvi kontigent promo ulaznica već je pušten u prodaju na svim prodajnim mestima Gigstixa, a po ceni od 800 dinara karte će se prodavati sve do 1. jula.

Umekov značaj za elektronsku muziku je neosporan. Na našim prostorima, Umek je dobro poznat kao slovenački producent i DJ koji postavlja trendove i prisutan je na sceni gotovo već dve decenije. Ovaj mag tehno zvuka neumoran je u svojoj produkciji, a sa preko stotinu angažmana godišnje, Umek je verovatno jedan od najzauzetijih techno DJeva današnjice. Umek ne samo da izdaje za jedne od najpoznatijh lejblova na svetu, već je dosta uključen i u rad svog imprinta 1605, koji većinom podržava mlade i talentovane artiste i pomaže im da se domognu globalne DJ scene.

Prvi kontigent promo ulaznica od 800 dinara možete obezbediti do 1. jula na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online na www.gigstix.com.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor