Underworld za nezaboravnu zavrsnicu Sea Dance festivala

Vreme je za uvežbavanje najsvežijih plesnih koraka jer se pioniri i najznačajniji sastav u istoriji elektronske muzike i neprevaziđeni vladari plesnih podijuma širom sveta, britanski Underworld, pridružuju impresivnom programu Sea Dance Festivala sa jednom jedinom misijom: da zajedno sa Jamiroquai i Example pokore jadransku obalu ovog leta! 

Njihov nastup na glavnoj bini SDF smeštenoj na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve, predstavljaće savršenu kulminaciju i grandiozan završetak velike, osmodnevne EXIT Avanture, a pored njih nas na glavnoj bini 17. jula očekuje još niz elektronskih izvođača, predstavnika Dance Arene EXITa, koja to veče gostuje na plaži Jaz. Ovo je prvi put da će majstori elektronskih nastupa, Karl Hajd i Rik Smit, nastupiti na crnogorskoj obali. Underworld će, nakon osam objavljenih studijskih albuma, nebrojeno mnogo remiksa drugih izvođača i svetske slave, na Jazu predstaviti neke od svojih najvećih hitova, kao što su Born Slippy, Dark and Long, Two Months Off, Rez, Oich, Oich, King Of Snake, Dirty Epic i mnogi drugi.

Muzička karijera Underworld započeta je pre više od dvadeset godina. U prvoj, gitarski orijentisanoj postavi, Underworld je bio usmeren ka fanki elektropop zvuku. Osnivačima benda, Rik Smitu i Karlu Hajdu ubrzo se priključuje sada već poznati Daren Emerson i Underworld počinje da osvaja publiku širom sveta, kada nastaje i njihov prvi tehno album, a od tada postaju verni elektronskom zvuku.

Pesma ‘Born Slippy’, učinila je Underworld jednim od najpoznatijih elektronskih sastava ikada. Pored ogromnog uticaja koji je imala na elektronsku muziku, pesma i dalje živi kroz remikse mnogih izvođača. Prodata je u više od milion primeraka i proslavila film ‘Trainspotting’.

Underworld je 2012. godine izabran da kreira muziku za ceremoniju otvaranja Letnjih Olimpijskih igara u Londonu, u saradnji sa filmskim rediteljem i rediteljem ceremonije, Denijem Bojlom. Povodom njihovog angažmana oko Olimpijade, Underworld je 2012. godine dobio prestižno priznanje Q magazina za INOVACIJU U MUZICI.

VRLO OGRANIČEN BROJ JEDNODNEVNIH ULAZNICA PO POKLON CENI OD 1990. DINARA U PETAK U PRODAJI!

Veoma ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za EXIT po neverovatnoj ceni od svega 1.990 dinara biće pušten u prodaju u petak, 13. juna. Organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, ulaznice po ovoj ceni biti rasporodate u rekordnom roku.

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže (spisak prodajnih mesta na ovom linku).

OD PETKA U PRODAJI KOMPLETI ULAZNICA ZA SEA DANCE FESTIVAL

Od petka u podne na svim prodajnim mestima EXIT festivala biće dostupni i trodnevni kompleti ulaznica za Sea Dance festival po ceni od 3.390 din. Trenutna cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu (EXIT+ SEA DANCE) 6.990 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor