UNITED Dj`s – Pomoć za ugrožena mesta pogodjena poplavama

Usled izuzetno teške situacije u kojoj se Srbija nalazi, Subotički DJ-evi su još jednom pokazali da umeju da se ujedine i pokažu solidarnost i humanost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako je zajedničkim snagama u rekordnom roku i uz prisustvo Crvenog Krsta Subotice organizovana manifestacija „UNITED DJ’s – POMOĆ ZA POPLAVAMA UGROŽENA MESTA“, koja će se održati u subotu 24. Maja 2014. godine u klubu “Pogon” u okviru fabrike “Mladost” u Subotici.

Na ovom dešavanju će nastupiti 26 Subotičkih DJ-eva, na DVA STAGE-a. Broj DJ-eva zainteresovanih za učešće u ovom poduhvatu je daleko veći, medjutim zbog ograničenih tehničkih mogućnosti nisu svi mogli biti uključeni u isti.

Pored onih koji učestvuju u organizovanju samog događaja, svoju nesebičnu pomoć i podršku pružile su i mnoge firme i organizacije koje su besplatno pružile svoje usluge u vidu obezbedjivanja tehničke podrške, prevoza, štampanja propagandnog materijala, ustupanja marketinškog i medijskog prostora, ali i pojedinci koji su se bez oklevanja odazvali pozivu organizatora. 

Cena ulaznice je 200 dinara do 23h, posle 23h cena će biti 300 dinara. Pored toga u „Pogonu“ će biti postavljene i kutije Crvenog Krsta za dobrovoljni prilog, a sav prihod koji bude prikljupljen ove večeri biće upućen CRVENOM KRSTU SUBOTICE koji će ta sredstva raspodeliti po prioritetima.

Program počinje u 20h.

Organizatori pozivaju ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i sve one koji žele da pomognu, da dodju u što većem borju i podrže ovu manifestaciju i time pomognu onima koji sada proživljavaju možda najteže trenutke svojih života.

Takođe, nedelju dana kasnije, 01. juna 2014. godine, isto dešavanje biće održano i u caffe-u SAX u centru Subotice.


Za više informacija posetite oficijalni facebook event ovog humanog dogadjaja klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor