Albanska obala dugo je poznata je po svojim lepotama i bilo je samo pitanje vremena kada će se neki njen deo iskoristiti za lokaciju nekog novog festivala.


Albanska obala dugo je poznata je po svojim lepotama i bilo je samo pitanje vremena kada će se neki njen deo iskoristiti za lokaciju nekog novog festivala.

Prvo izdanje UNUM festivala zakazano je za maj mesec 2019. godine, a pored prirodnih lepota same lokacije, objavljena je i prva faza line up-a koja će definitivno svakom iskusnom klaberu zagolicati maštu.Neki od do sada predstavljenih headliner-a su:

Luciano, Ricardo Villalobos, Neverdogs, Butch, Dewalta, Enzo Siragusa, Ion Ludwig, Margaret Dygas, Petre Inspriescu…

Organizacioni tim UNUM festivala sastavljen je od internacionalnih organizatora festivala elektronske muzike, koji su albansku obalu izabrali zbog opisa da je ovo “poslednja netaknuti predeo u Evropi, ispunjen skrivenim zalivima i zlatnim plažama”Festival će tokom tri dana i tri noći prikazati čak 50 najboljih međunarodnih i lokalnih artista, a takođe veličanstveni line up, kako je najavljeno upotpuniti i DJevi iz Srbije. U iščekivanju smo najave i druge faze line up-a koja kako kažu će biti podjednako veličanstvena kao i prva….

O ovom festival uveliko priča svetska klabing scena i od same najave, tekstovi se o njemu mogu čitati na priznatim portalima poput Resident Advisor, Mixmag, DJ Mag, Ibiza Club News…


Uskoro kreće regionalna prodaja karata, za sve informacije pratite oficijalni stranicu “UNUM FESTIVALA” klikom ovde, kao i zvaničan event klikom ovde

Avatar photo

Autor: Igor