Urban Bug Stage na Exit Festivalu!

 

Urban Bug Stage za svoje 11. izdanje na Exit Festivalu, od 12. do 15. jula, priprema pregršt odlične elektronske muzike koju će tokom četiri noći puštati domaći i regionalni di-džejevi u b2b setovima. Pogledajte kompletan lineup i satnicu.

Jedinstvena atmosfera, odlična energija, dobra muzika – samo su neke od pohvala koje Urban Bug Stage dobija iz godine u godinu. I ovog jula ovaj stage će se potruditi da opravda titulu jedne od najomiljenijih malih bina na Exitu, što neće biti teško uz odličan lineup i fantastičnu, vernu publiku koja neumorno đuska do jutra, čineći baš svako veče posebnim i nezaboravnim.

Iako je unazad nekoliko godina ovaj stage bio poznat po neverovatnim triple b2b setovima, ove godine Urban Bug Stage menja format i donosi b2b setove. To neće uticati na provod, šta više, očekujemo još bolju atmosferu. Bina se otvara svake večeri od 20 časova, a đuskamo bez prestanka sve do 8 ujutru.

Sa druge strane, tradicija se nastavlja pa i ove godine Urban Bug Stage ugostiće neke od najboljih domaćih i regionalnih di-džejeva i upravo na ovoj maloj bini možete čuti kako zvuči domaća elektronska scena. Na lineup-u su se našli di-džejevi i producenti koji godinama unazad nastupaju po klubovima širom zemlje, ali i novije generacije di-džejeva – što znači da bilo da ste oldschool rejver ili ste deo ekipe koja je poslednjih godina neizostavna na žurkama ili ste čak novajlija kada je u pitanju elektronska muzika – Urban Bug Stage je prava bina za vas!

Urban Bug Stage je tamo gde je ekipa! Vidimo se na Tvrđavi!

Za više informacija pratite Urban Bug Stage stranicu i Facebook Event.

Avatar photo

Autor: Igor