Uz EXIT kartu na Juliette Lewis i Skunk Anansie na drugom Revolution festivalu u Temišvaru!

 

Dvodnevni Revolution festival u Temišvaru u Rumuniji održaće se u parku Village Museum, u petak 3. i subotu 4. juna. Program predvodi čuvena holivudska glumica i pevačica, Juliette Lewis sa svojim bendom The Licks, britanski alternativni rok heroji Skunk Anansie i britanska progressive house legenda John Digweed, američki hardcore sastav i predvodnici skate punk i crossover thrash žanra, Suicidal Tendencies, te DJ Maxim iz The Prodigy. Njima će se pridružiti i holandska drum’n’bass senzacija Black Sun Empire, te Roni Size & DJ Krust, house magovi Francesca Lombardo i Martin Buttrich, grčke metal ikone Planet of Zeus i još preko trista izvođača na više od sedam muzičkih zona Revolution festivala!

 

 

Svi vlasnici ulaznice za EXIT i EXIT Avanturu koji se do 30. maja registruju putem svog naloga na gigstix.com dobijaju ulaznice na Revolution festival na poklon!

Dvodnevni paket ulaznica za Revolution festival dostupan je po ceni od 2.999 dinara u prodajnoj mreži Gigstixa, kao i putem Gigstix.com.

Exit Tim je organizovao i prevoz iz Novog Sada, Beograda, Zrenjanina i Vršca, po ceni od 15 evra za kartu u jednom pravcu i 20 evra dinara za povratnu kartu, koja je dostupna putem OVOG LINKA. Više informacija o organizaciji prevoza i smeštaja na Revolution festivalu možete dobiti putem linka [email protected].

Živopisan ambijent temišvarskog parka Village Museum biće pretvoren u muzičku/umetničku platformu za sve koji vole avanture, uzbuđenja i koji žele da se zabave. Pored glavne bine (Guru Stage), rEVOLUTION Festival ima preko šest različitih muzičkih zona. Idealno mesto za sve ljubitelje jakih bitova je jedinstvena Electric Apex binaXtreme Music predstavlja eksplozivne rifove bez kompromisa, kao i alternativni pristup rocku, hardcore, hevi metal, pank i ostalim ekstremnim muzičkim stilovima. Jedna od najcenjenijih bina rEVOLUTION festivala je Zion Love. Kako sunce zađe, hip hop, rege, R’n’B, dancehall, kao i drum’n’bass preuzimaju glavnu reč. Cubalkan, srce i duša Kube, donosi vrele i energične “ritmo latino” ritmove. Energija i atmosfera doprineće da svi posetioce osete harmoniju i uživaju u njoj. GAIA Trance Zone predstavlja jednu od najživopisnijih i najlepših zona na festivalu, dok će poseban doživljaj prirediti Circo Panico, cirkuska šatra sa spektakularnim cirkuskim performansima koja u okrilju noći postaje “speakeasy” zona.

 

Više informacija o rEVOLUTION festivalu: http://revolutionfestival.com/

Avatar photo

Autor: Igor