Uzbudljiv januar u klubu Dot!

 

Klupska nedelja pred nama biće uzbudljiva, a klub Dot na adresi Francuska 6 donosi tri odlične žurke! Nakon dočeka pravoslavne Nove godine u sredu uveče, u petak stiže Tom Bug, gost iz susedne Hrvatske i finalista Burn Residency takmičenja, a u subotu je na programu Checkpoint One žurka.

Ove srede, 13. januara, čekamo pravoslavnu Novu godinu, a oni koji se odluče da izađu u Dot te večeri svojim DJ setovima zabaviće Sophie JMihajlo b2b Mudrost i Aleksandar Ivković b2b Luka Concrete DJz. Ulaz je do ponoći besplatan za sve, a od ponoći karta za muškarce koštaće 300 dinara.

U petak 15. januara, očekuje nas prvo izdanje Divine therapy žurke, a gost će biti jedini finalista DJ takmičenja Burn Residency koji je vrteo na tri deka i oduševio legendu Carl Cox-a, Tom Bug! Tom Bug je jedan od osnivača House Fusiona, što je alias za zajednički projekat sa DJ Andrijom i Groovlineom. Osim Tom Bug-a, iste večeri nastupiće još jedan Burn Residency DJ, ujedno i domaćin ove žurke, a to je Popi Divine. Ovaj momak započeo je svoju karijeru 1998. kao Pop DJ, tražeći svoj stil lutao je kroz elektronsku muziku. Proboj se desio 2001. godine kada počinje da radi u većim klubovima, i pronalazi svoj zvuk Deep – Tech House & Progressive. Party u Dotu počinje u 22h, a ovo je nešto što ne smete propustiti.

U subotu 16. januara na programu je Checkpoint One žurka u Dotu, a za posetioce muziku će “vrteti” Luka Vuković b2b Ivan Radojević b2b samLuda, all night long! Sačuvajte ipak malo snage za naredni vikend jer Dot sprema čak 3 žurke: u četvrtak 21. januara na programu je Vadalism žurka na kojoj će muziku puštati Aero, Cavin Viviano i Vandal Steve. Svi poznavaoci domaće EDM scene znaju da je ovo party koji se ne propušta, a ulaznice su u pretprodaji po ceni od 200 dinara. U petak 22. januara u goste nam dolazi Marco Faraone, poznati DJ i producent iz Italije, kome će podršku praviti svima omiljena Lea Dobričić, kao i Nick Lawyer. Karte se već mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 400 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima. Još jedan party na programu je sledeće nedelje – u subotu 23. januara stiže dugoočekivana “2000 late” žurka, nakon istoimene emisije na FIST radiju.

Pratite Dot na Facebooku i Instagramu, a za sve informacije možete se obratiti na broj telefona +381 69 3682582.

Avatar photo

Autor: Igor