Vanredno stanje uz ONLYCLUBBING! 80.000 puta HVALA!

 Vanredno stanje uz ONLYCLUBBING! 80.000 puta HVALA!

Vanredno stanje je danas zvanično iza nas, preko pedeset dana smo bili u delimičnom karantinu, a mi smo se potrudili da vam koliko toliko to vreme prekratimo uz zanimljive vesti iz sveta klabinga, kvalitetne trake, super setove i veliki broj strimova kako domaćih tako i inostranih DJ-eva.

Naš portal je imao preko 80.000 pregleda u ovom periodu što je premašilo sva naša očekivanja i zaista HVALA VAM NA TOME. Nekim danima smo imali i čak preko pet hiljada poseta za jedan dan, a od 5. maja do 7.maja smo imali čak 11.000 pregleda na portalu.

Za nešto više od pedeset dana okačili smo 95 članaka na našem portalu, mogli ste da čitate mnogobrojne zanimljivosti o DJ-evima, kakvo je stanje klabing scene u svetu, najave mnogih strimova, intervjui sa domaćim DJ-evima, najava za neke od festivala koji se nadamo da će biti održani, pa do i ilegalnih žurki za vreme korona virusa. HVALA VAM JOŠ JEDNOM ŠTO STE BILI UZ NAS I OBORILI REKORDE PORTALA U POSLEDNJIH TRI GODINE! 

Socijalne mreže su na takodje bile izuzetno praćene i aktivne! Okačili smo preko 300 traka na facebook stranici, a na onlyclubbing instagram stranici postovali smo više od 370 objava od zanimljivih slika, video zapisa, traka i najsvežijih informacija. U saradnji sa Exit Festivalom, Lovefestom, Blenderom i drugim organizacijama preko naše facebook stranice mogli ste da pratite strimove naših poznatih DJ-eva i snimke nekih od najboljih setova iz prošlosti.

Za sam kraj ovog članka želimo da vam se još jednom zahvalimo na poverenju što se bili uz nas u ovim teškim danima za klabing u celom svetu, što ste nas pratili iz dana u dan i nadamo se da će zabrana okupljanja što pre biti ukinuta, da će pandemija virusa biti i zvanično završena, a mi da se vratimo u klubove i da što pre djuskamo svi zajedno na nekom od naših najboljih festivala.

Želimo da vam najavimo da posle sedam godina spremamo skroz novi dizajn našeg portala uz još par nekih novina koje nas očekuju! 

HVALA JOŠ JEDNOM <3 

Avatar photo

Autor: Igor