Vanzemljaci u Svemirskoj kafani

Buduća gostovanja stranih dj-eva u Svemirskoj kafani. Možda jesu vanzemljaci ali dobrodošlicu u našu galaksiju poželećemo im široko raširenih ruku.

PETAK 24.1.2014. u 23h
KULTURA predstavlja BILLY NASTY / Tortured Rec.

KULTURA se odnosi na celokupno društveno nasleđe neke grupe ljudi, to jest na naučene obrasce mišljenja, osećanja i delovanja neke grupe, zajednice ili društva, kao i na izraze tih obrazaca u materijalnim objektima. Ona, sama po sebi, razdvaja ljude od drugih vrsta, jer ih odvaja od biološki determinisanih nagona i uči veštinama prihvatanja načina ponašanja u određenom društvu. Osnovno značenje reči KULTURA potiče od latinske reči cultus, u značenju, obrađivanje, gajenje, negovanje. To vodi do zaključka da je kultura sve ono što je čovek stvorio svojim radom, a u svrhu održanja, poboljšanja i napredka ljudske vrste!

IZVODJAČI
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

BILLY NASTY / Tortured rec. / UK
www.facebook.com/djbillynasty

Shoxy / JLY / Sleep is Commercial / RS
www.facebook.com/shoxy

Alexandar Ivkovic / Tehnika 8×8 / RS
www.facebook.com/alexandarivkovicofc

Mihajlo / Black Noise Records / Hear it. Feel it. Move it. / RS
www.facebook.com/mihajloofficial

LOKACIJA
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

SVEMIRSKA KAFANA
Savski kej bb
Beograd

11PM-09AM

Cena ulaznice:
300din pre ponoći. 500 posle ponoći

LINKOVI
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Tortured & Electrix Records
https://www.facebook.com/Tortured.Electrix.Records

Svemirska Kafana
https://www.facebook.com/svemirskakafana

HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT.
https://www.facebook.com/hearitfeelitmoveit

SUBOTA 1.2.2014. u 23h
ITEMS & THINGS night w/ MIRO PAJIC (Berlin)

Kao nastavak svemirskog ulaska u Novu godinu sa ponosom Vam predstavljamo gosta iz Berlina, koji će kao predstavnik novijeg minimal/tech-house zvuka po prvi put nastupiti u našoj zemlji !!!

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

SVEMIRSKA KAFANA
Savski kej bb
Beograd

11PM-09AM

Cena ulaznice:
300din pre ponoći. 500 posle ponoći

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

MIRO PAJIC/ Items & Things, Lazerslut, Berlin/

Magda, Marc Houle i Troy Pierce su svoju popularnost stekli kao centralne figure lejbla Minus – vlasništvo Richie Hawtin-a. Od prvog dana su imali značajnu ulogu u definisanju zvuka minimal techno, kao i na samom putu da jedan underground lejbl postane globalni brend. 2011.-te napuštaju Minus, a svoju energiju i entuzijazam usredsređuju na sopstvenu izdavačku kuću,Items & Things. Items postaje platforma za različite ukuse, kombinujući čudnovatost, lepotu, mrak, eksperiment, poznata imena kao i nove, neotkrivene talente, u koje duboko veruju. Jedan od njih svakako je Miro Pajic, vlasnik Lazerslut-a, čijasci-fi zvučna arhitektura živi između romantike i abstraktne muzikalnosti, a njegova izdanja našla se i na lejblovima Harthouse, Klickhaus, TicTacToe, LTD400.

www.miropajic.com
https://www.facebook.com/pajicmiro
https://soundcloud.com/miro-pajic
http://www.itemsandthings.com/

KLAUS /Public Pee/

Osnivač i generalni menadžer organizacije Public Pee u konstantnom je usponu poslednje dve godine. Public Peepodcast je doživeo svoje 100-to emitovanje; zahvaljujući njemu posetili su nas umetnici Javier Carballo, El Mundo & Satori, Rhadow, Crocodile Soup, Smoke Sykes; na ovogodišnjem Exit Festivalu radio je warmup kada su nastupali Mathew Johnson, Jeff Mills, Pan Pot, Hobo a još uvek se prepričavaju njegovi technosetovi koji su usledili nakon Adam Beyer-a, Dave Clarke-a i Kevin Sanderson-a.

https://www.facebook.com/klaus.publicpee
http://www.mixcloud.com/Public_Pee_radio_show/

WITCHY

Jedna od suosnivača Girly Nights-a, 2009.-te nominovana je za Best SEE Female DJ na SEEME. Nastupala je sa raznim artistima, kako domaćim, tako i stranim, na festivalu EXIT, širom Srbije i van njenih granica. Višak svoje energičnosti i pozitivnih vibracija često pokazuje svojom muzikom, glasom, pojavom i osmehom koji nesebično deli i sa publikom. U saradnji sa The Sleeperom, izdala je pesmu ”Hey Guy” za ,,Evasive records” 2011. godine. Sada radi na sopstvenim projektima i očekuje se, nadamo se uskoro, njeno prvo samostalno izdanje.

https://www.facebook.com/pages/DJ-WITCHY/100475239042
http://www.mixcloud.com/DJWitchy/

NEBES / Limikola /

Richie Hawtin, Cari Lekebusch, Damon Wild, Troy Pierce, Paco Osuna, Danny Benedettini su samo neki od brojnih umetnika koji vrte njegova izdanja a koja su dovela do gostovanja u Nemačkoj i Grčkoj. Kao jedan od pionira smederevske techno scene, prošao je put od zajedničkih nastupa sa Billy Nasty, Brenda Russell, Hardcell, Johan Bacto preko Beatportov-og Top 100 Downloads, prvog mesta na decks.de i zajedničke ploče koju su uz Nebesa potpisali i Troy Pierce, Heartthrob i Miro Pajic.

https://www.facebook.com/nebesmusic
https://soundcloud.com/nebes

Avatar photo

Autor: Igor