VEČERAS POČINJE LUDNICA U ZONI TOPLJENJA!

 

Zona Topljenje započinje ludnicu sa interaktivnom multimedijalnom rejv predstavom od 21-23h sa Special Live Act Zonom na kom će se predstaviti majstori Live Act Performansa: Matras, Kezz, Soft 85 aka MILOST & N.I.K.O i Alex BPM live zajedno sa Ivanom Marjanović.

Headliner večeri je zvezda tech house zvuka, britanski DJ i producent Darius Syrossian, koji je poznat po svojoj Do Not Sleep Ibiza rezidenturi i brojnim popularnim izdanjima. Pored njega, u zoni ćete naći i najbolje domaće izvođače koje retko možete videti u ovakvim b2b kombinacijama: Joma Maja b2b Peter Portman, Dee b2b Andrew Meller i Mancha b2b MarkPanic, kao i vrhunske performere iz grupe Artisti i opasne cice Fluid Girls koje će vas istopiti svojim spektakularnim nastupom!
Zakoračite u zonu topljenja, prepustite se sexy beat-ovima, body paint-u i đuskajte do jutra dok čekate letnji festival koji će se održati 10. juna! Za najizdržljivije organizovan je i oficijelni afterparti koji će se održati u klubu Andergraund koji se nalazi u Pariskoj 1 – na kom će vas topiti Calavera & Manya, Peter Portman i Soft 85.

Ulaznice za ovaj spektakl možete kupiti po ceni od 700 rsd na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD tickets, kao i putem linka, a na ulazu će cena biti 950 rsd!

Podsećamo vas da je ulaz sa pozivnicama do 22:30h, dođite ranije kako biste izbegli gužve na ulazu. 

 

Avatar photo

Autor: Igor