Večeras počinje novembarsko Topljenje koje će se održati uz podršku Heinekena u Velikom Hangaru kod Luke Beograd. Dugoočekivani spektakularan audio-vizuelni koncept „Boris Brejcha Showcase“ će se osim u našoj prestonici, ove godine desiti još u samo 7 gradova na svetu!

 

Večeras počinje novembarsko Topljenje koje će se održati uz podršku Heinekena u Velikom Hangaru kod Luke Beograd. Dugoočekivani spektakularan audio-vizuelni koncept „Boris Brejcha Showcase“ će se osim u našoj prestonici, ove godine desiti još u samo 7 gradova na svetu! Pored legendarnog Borisa Brejche, podijum će za eksploziju zvuka zagrejati predstavnici Fckng Serious etikete Deniz Bul i Ann Clue.

Vrata se otvaraju od 21h. Mapu i satnicu možete pogledati u nastavku:

Ovaj događaj osmišljen je tako da će vas svojom scenografijom, 3D efektima i naravno jedinstvenim high-tech minimal zvukom potpuno izmestiti iz stvarnosti i lansirati u sasvim novi prostor. Ne propustite priliku da budete deo nesvakidašnjeg Boris Brejcha – MIKROKOSMOSA!

Podsećamo vas da je sistem plaćanja na ovom događaju u tokenima koje možete kupiti na obeleženim mestima isključivo gotovinom i to u dinarskoj protivvrednosti.

Organizatori apeluju posetioce da dođu ranije kako bi izbegli očekivane gužve na ulazu.

Avatar photo

Autor: Igor