Večeras u Kragujevcu EXIT VIBE sa Dave Clarkom!

 

Večeras, u subotu 9. juna, sa početkom u 22h, u Kragujevcu će biti održan pravi mega rejv, EXIT VIBE u organizaciji EXIT i VIBE festivala!

Željno iščekivani događaj sa klupskim herojima kao što su Dave Clarke, Filip Xavi, Marko Đorđević aka Mark Andersson i Trips & Tics i BLACKsmith, zbog najavljene kiše biće premešten u Halu Park, te je sve spremno za veliku žurku zagrevanja za zvanično najbolji veliki evropski festival!

Sjajni program EXIT VIBE događaja predvodiće svetski tehno superstar Dave Clarke, jedan od najvećih inovatora i majstora miksa među svetskim liderima elektronske muzike čiji se nastupi na kultnoj EXIT mts Dance Areni prepričavaju godinama unazad. Neprikosnoveni virtuoz donosi karakteristično moćan set, te sa punim pravom nosi prestižnu titulu techno barona. Njemu će se se pridružiti beogradski DJ i producent Filip Xavi, jedan od autentičnih predstavnika lokalne elektronske scene i disciplinovani techno freak, koga je oduvek privlačila eksperimentalna strana ovog žanra, te pred publikom manipuliše hipnotičnim i apstraktnim elementima elektronske muzike.

Žurku za pamćenje upotpuniće i rezident VIBE Festivala, Marko Đorđević aka Mark Andersson. Pokazao je interesovanje za elektronsku muziku još 2002. godine, redovno posećujući sve događaje ovog tipa po klubovima, a četiri godine kasnije počeo je aktivno da se bavi didžejingom i dobio mesto rezidenta u nekoliko underground klubova. Žanrovi koji odlikuju njegove setove su deep-house, deep-tech, tech-house, progressive-house i techno. Trips & Tics i BLACKsmith dolaze na EXIT VIBE da razdrmaju publiku svojim b2b nastupom. Iako im se muzički pravci razlikuju, međusobno se dobro poznaju, te na originalan način blenduju muziku.

Ulaznice po ceni od 799 RSD veoma su ograničene i mogu se kupiti na svim GigsTix i DD Tickets prodajnim mestima ili preko zvanične stranice gigstix.com.

Pozivamo vas da zajedno širimo vajb slobode!

 

Avatar photo

Autor: Igor