DELIMO KARTE ::Velika tehno žurka za Dan zaljubljenih u Magacin Depo-u

 

Nakon velike ludnice kineske četvrti, China Town Kung Fu Techno Party-a, sprema se najveća tehno žurka za Dan zaljubljenih, French Kiss- Ekstatični tehno, 14. februara u Depo Magacinu.

Energija poznatih klubova Pariza i čuveni francuski “chic”, upotpunjen vrhunskom domaćom tehno DJ ekipom, jasni su pokazatelji da nas uskoro očekuje sjajna prilika za dobar provod. Na Dan zaljubljenih, za DJ pultom će se smenjivati – Marko Milosavljević, Speedy, Calavera & Manya, Vid Marjanović i Phill & Dansmore.

Marko Milosavljević, legendarni domaći tehno DJ, koji se na beogradskoj DJ sceni nalazi već preko deset godina i koji se može pohvaliti redovnim nastupima na Dance areni Exit festival, headliner je velike French Kiss žurke. Sa njim će DJ pult deliti i čuveni Speedy, čije je ime postalo sinonim za tehno zvuk u Beogradu, a suptilan spoj tehna, progresiv hausa i minimala očekuje se neprevaziđenog Vida Marjanovića. Priliku da se predstave publici najveće žurke za Dan zaljubljenih, imaće i dva sjajna DJ dua-Calavera i Manya i Phill&Dansmore, oba poznata po svojim ekstatičnim tehno melodijama.

Odlučili smo da 14. februara, na Dan zaljubljenih, ekstatični tehno zvuk , za koji ce biti zaduzeni najbolji beogradski tehno DJ-evi, spojimo sa francuskim „chic“-om i elegancijom, i napravimo najbolji provod za sve zaljubljene upravo u tehno. Pozivamo i posetioce da se priključe ideji i za tu noć odvoje neku elegantnu odvenu kombinaciju, a devojke da isprate tematiku raznobojnim, šarenim karminima”, kažu iz organizacije Jungle Tribea.

Karte za French Kiss- Ekstatični tehno mogu se naći na svim blagajnama Eventima po ceni od 500 RSD.

DELIMO KARTE: 

NAGRADNA IGRA: DELIMO VAM KARTE ZA VELIKI TECHNO SPEKTAKL “French Kiss-Ekstatični tehno”. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I DA NAM U INBOX FACEBOOK STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME I BROJ TELEFONA SA NAZNAKOM ZA “French Kiss-Ekstatični tehno” NAJSREĆNIJI DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI O NAČINU PREUZIMANJA!!! SREĆNO…..

Avatar photo

Autor: Igor