VELIKE PROMENE NA FACEBOOKU! Kako da i dalje vidite objave svojih omiljenih stranica!

VELIKE PROMENE NA FACEBOOK-u! Ako želite da i dalje redovno pratite naše objave od najava gostovanja najboljih DJ-eva, nagradnih igri, video klipova sa žurki, zanimljiivih članaka, slika, najnovijih traka morate znati da su se desile velike promene na vašim facebook profilima tj. HOME tj. početnim STRANICAMA!
 

Sada 90% objava koje objavljuju stranice koje ste lajkovali izlaze u skroz novom FEED-u koji se zove “EXPLORE FEED”. Kao što imate klasičan “HOME FEED” čim udjete na vašu početnu stranicu, sada imate i novi “EXPLORE FEED” koji se nekom nalazi kao na slici sto smo prikazali ispod, a nekom je već postavljen u vidu RAKETICE odmah pored zahteva za prijateljstvo i notifikacija, odmah ispod search-a, a nekom kao i nama kako smo prikazali na slici! Sada “Home Feed” bukvalno služi za postove prijatelja, a novi “EXPLORE FEED” služi za objave stranice koje vi najviše pratite i posećujete!

Ono što vam mi još savetujemo da uradite ne samo u vezi naše stranice već u vezi svih stranice za koje želite i dalje da pratite u budete u toku najnovijih dešavanja jeste da za svaku stranicu koju želite da pratite kliknete SEE FIRST da bi imala prednost u odnosu na ostale. Kako to da uradite imate na slici ispod.

ISTRAŽITE SVOJ FACEBOOK PROFIL i nastavite da nas pratite kao i uvek do sad! Vaš ONLYCLUBBING!

 

 

 
Avatar photo

Autor: Igor