Veliki Footworks Show u Beogradu! Dolazi Andrea Oliva kao zvezda večeri!

 Veliki Footworks Show u Beogradu! Dolazi Andrea Oliva kao zvezda večeri!

Footworks Show je osnovan 2021. godine kao radio emisija/podcast, a evo već početkom 2023. godine, nakon 50 internacionalnih gostiju u etru kao što su Mendo, Proudly People, Shaf Huse, Trallez, Lonely i drugi, ekipa odlučuje da se predstavi i u klubu.

Prvi događaj pod nazivom Footworks Live Show je zakazan za 24. februar u klubu Drugstore u saradnji sa BSH Events ekipom, a tokom noći ćemo slušati Fact-Paced Tech House, House i Techno.

Kako će im ovo biti prvo masovnije okupljanje, bukiran je i prvi strani gost koga ćemo čuti uživo – Andrea Oliva. Domaću podršku iz Srbije i regiona pružiće: Dimitri J, Un Padre, Pablo Panda, Dea Tosh i Nemax.

ZVEZDA VEČERI ANDREA OLIVA

Sa 13 godina je sam sebe naučio DJ veštini i zaposlio se u prodavnici ploča. Kako su mu sva moguća izdanja postala dostupna, ubrzo se u njegovoj kolekciji našlo mnogo promo muzike i White Label izdanja, uglavnom od producenata iz Evrope. Tu se nije zaustavio pa je ubrzo sebi obezbedio i nastupe u nekim od najboljih švajcarskih klubova i dobio i rezidenture u Terminusu i Pravdi.

Postajao je sve popularniji u svojoj zemlji i počinje sa organizacijom svojih „Banditz“ žurki sa Agi Isakuom (vlasnikom Nordstern iz Basela). Sve je to vodilo do prvog nastupa na Ibici 2004. godine kada je stao u DJ pult jednog od najpopularnijih klubova – Space. Izdavao je muziku za Desolat i Knee Deep In Sound, zatim Radio 1 Ibiza Essential Mix, a tu su i sjajni nastupi širom sveta za ANTS. Zaista jedan svestrani svetski DJ i jedva čekamo da ga čujemo uživo.

Footworks Show
Fact-paced underground
Datum: 24. februar 2023.
Lokacija: Club Drugstore
Lineup: Andrea Oliva, Dimitri J, Un Padre, Pablo Panda, Dea Tosh, Nemax.

Karte za ovu žurku možete kupiti klikom ovde.

Footworks Show @Web @Instagram @Facebook

Avatar photo

Autor: Igor