VELIKI JOSEPH CAPRIATI DOLAZI U CAVE ROMANE NA „GATES OF AGARTHA“

 VELIKI JOSEPH CAPRIATI DOLAZI U CAVE ROMANE NA „GATES OF AGARTHA“

Wow! Joseph Capriati, jedno od najpoznatijih lica svetske techno scene novo je ime na impresivnoj listi izvođača na prvom izdanju „Gates of Agartha“ koje će se 23. i 24. juna održati u Cave Romane u Istri. Hiljade posetilaca već je osiguralo svoju ulaznicu, a veseli podatak da velik broj gostiju po prvi put u Hrvatsku dolazi iz SAD-a.

Joseph Capriati, pravog imena Giuseppe Capriati je italijanski DJ i muzički producent koji je karijeru započeo sa 11 godina u rodnom gradu Caserta na jugu Italije. Prve ovacije dobio je kao DJ u klubu Disco 7. Prelomna godina u njegovoj karijeri bila je 2007. Dve godine kasnije počinje saradnju sa velikanom Adamom Bayerom i počinje izdavati singlove za njegovu izdavačku kuću Drumcode Records. Čest je gost najvećih festivala kao što su Tomorrowland, Awakenings, Time Warp i drugi, a jedna od najposećenijih večeri poslednjih godina na Ibizi je njegova u klubu Amnesia.

Uz Capriatia svoj nastup na dvodnevnom spektaklu koji se održava za produženi vikend potvrdili su i italijanski superstar DJ Marco Carola, autor brojnih house hitova, Španac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvezda Echonomist, zvezda nove generacije holandske house scene Chris Stussy, te domaći i regionalni izvođači.

Ulaznice za prvi „Gates of Agartha“ mogu se kupiti preko Entrio.hr.

Dvodnevno muzičko druženje početak je saradnje hrvatskog muzičkog brenda BSH i poznatog američkog brenda Gate sa sadištem u Los Angelesu. Oni su ipak organizatori sestrinskog događaja u turskoj Kapadokiji „Echoes from Agartha“.

Uz „Gates of Agartha“, BSH u Cave Romane za 12. avgust najavljuje ekskluzivno gostovanje svjetske DJ zvezde Hot Since 82, koji je nedavno oduševio nastupom u Zagrebu.

Avatar photo

Autor: Igor