Veliki povratak Oxie, karte za dve PLAY žurke po ceni jedne!

 

Vest koja će definitivno obradovati klabere je povratak miljenika srpske publike Oxie na domaći teren – on će biti treće ime koje će stati za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou. Oxia je dugogodišnji miljenik domaće publike kom je Beograd “drago mesto zločina”, pa nije slučajno što je baš on “treća sreća” PLAY postave, nakon Debore de Luce i Jay Lumena.

Olivier Rejmond poznatiji kao Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. Ovaj Francuz je počeo da miksuje već sa 15 godina, a da producira već davne 1991. Godine. Iz njegovog studia izašli su hitovi “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin, a legendarni “Domino”, sada već klasik sa preko 17 miliona pregleda samo na YouTube-u, je neizostavna traka na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a. Ove godine su remixe za “Domino” uradili legendarni Matador i Frankey &Sandrino, pa imate jedinstvenu priliku da staru traku preslušate u nekom novom ruhu. Oxia iza sebe ima dva albuma –“24 HEURES” i “Tides of Mind”, a svoje singlove i remikse izdavao je za Goodlife, Noir Music, Terminal M, Intec i mnoge druge, a 2016. je pokrenuo i svoju etiketu “Diversions Music” kojom, kako joj samo ime kaže, želi da obuhvati najrazličitije varijacije na techno i house teme i da pruži publici zvuk koji je različit, ali ujedno i “muzika koja dodiruje dušu”. Svoj stil opisuje kao “groovy techno” koji karakterišu basovi i poneki prozračni vokal, koji čine odličnu podlogu za ples do zore. Ukoliko želite da čujete umetnika koji je redovno pušta na legendarnim žurkama poput “Music On” na Ibizi, karte za PLAY žurku možete da nabavite po specijalnoj promo-ceni od 690 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.com.

SPECIAL PROMO – 2 za 1

Ukoliko kupujete karte za Jay Lumena, koji će nastupiti na PLAY žurci 24. marta, možete da iskoristite specijalnu akciju i da za samo 1190 RSD dobijete kartu i za narednu PLAY žurku na kojoj će nastupiti Oxia 22. aprila. Pojedinačne karte za PLAY by JAY LUMEN su u prodaji za 990 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, a promo-karta za dve žurke je 1190 RSD i biće dostupna samo još dve nedelje.

Za više indormacija pratite naš Facebook event i PLAY stranicu.


PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. Seriju PLAY žurki otvorila je Deborah de Luca, a Jay Lumen nastupa u Magacin Depou 24. Marta na drugoj PLAY žurci.

Avatar photo

Autor: Igor