VELIKA HUMANITARNA ŽURKA U SURČINU! CREED 4 MANYA!

Sa jasnim ciljem da pomogne u situaciji u kojoj je pomoć svih nas neophodna, Creed Records u saradnji sa opštinom Surčin organizuje humanitarnu žurku pod otvorenim nebom na prostoru letnje pozornice Bojčinske šume, lokaciji koja po svom kapacitetu prima do 2 000 ljudi.

Reč je o humanitarnom događaju, žurci koja za svoj prevashodni cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za lečenje Nemanje Ivanovića.

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, na srpskoj klupskoj sceni poznat i kao Manja, boluje od teške bolesti. Naime, njemu je dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

S obzirom da se manifestacija održava na otvorenoj lokaciji na kojoj neće biti mogućnosti naplaćivanja ulaza, ulaz za sve posetioce je besplatan uz veliku molbu svih da vrlo svesno učestvuju u prikupljanju novca ostavljajući dobrovoljan prilog u kutijama koje će biti postavljene na vidljivim mestima i čije će raspolaganje biti dosttupno u toku trajanja čitavog događaja.

Drugim rečima, umesto plaćanja karte, neophodno je ostaviti dobrovoljni prilog prilikom dolaska na žurku, ili pak poslati SMS sa brojem “100” na 3030 radi prikupljanja što većih novčanih sredstava za pomoć.

Kako bi privukli što veći odaziv publike, Creed je za ovu priliku pozvao neke od najreprezentativnijih beogradskih DJ-eva underground zvuka.

Line up:

Teodora Van Context

DR.ADJI

Mkdsl

TKNO

DJ Veljko Jovic

Tim Jackman

Pozivamo Vas da podržite Nemanju i da se 31-og okupimo u što većem broju i svojom dobrom voljom doprinesemo njegovom oporavku. 

Molimo Vas da delite vest sa svojim prijateljima, kako bismo u što kraćem roku prikupili neophodna sredstva za njegovo lečenje.

Za Manju!

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 
Avatar photo

Autor: Igor