Veliki ROBINZON BIRTHDAY PARTY sa ROGER SANCHEZ-om

Posle gostovanja velikana kao što su Tom Novy, Tomcraft Kaiserdisco ovaj put na veliki “ROBINZON BIRTHDAY PARTY” 02.08.2014 stiže ROGER SANCHEZ!

U prelepom ambijentu restorana i kluba Robinzon koji se nalazi na još lepšem jezeru Modrac u mestu Lukavac ovaj put će gostovati jedan od najpoznatijih house DJ-eva na svetu ROGER SANCHEZ!

Već 15 godina je u samom vrhu clubbing scene i kreator je jedne od najrespektovanijih radio emisija na internetu, Release Yourself. Roger je takodje poznat i pod aliasom “Roger S.” i “The S Man” , a kao DJ i producent je osvajao sam vrh evropskih i svetskih muzičkih chart listi. Karijeru naglo započinje ’95 kada je produkcijski album izdao za sopstveni lejbl “Secret Weapons Volume 1”. Njegov najveći singl “Another Chance” , koji je napravio pravi bum na svim chart listama i vrteo se na MTV i ostalim muzičkim televizijama, izlazi 2001 godine.

ROGER SANCHEZ je veteran house muzike, dobitnik Grammy nagrade, voditelj radijske emisije sa čak 15 miliona slušalaca i čovek koji je remiksovao velikane kao što su Diana Ross, Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt i Maroon 5. Dvadeset godina karijere i ovakve reference govore možda i suviše dobro o kalibru DJ-a kakav je Roger Sanchez i koliko ne možete da propustite njegovo gostovanje ove subote na ROBINZON BIRTHDAY PARTIJU!!!

Domaću podršku će činiti sjajni Borg, Cycle Six, Emir H, Eduy, John Doe a.k.a. Fulan Perez, Vanyano, Doaman, Assym.

CENE ULAZNICA:

Cena ulaznica u pretprodaji: 10KM

Na dan dogadaja: 20KM
VIP: 25KM (ograničen broj)

PRODAJNA MESTA:

Restoran Robinzon


Caffe bar “Hollywood”, Lukavac

Caffe bar “Sydney”, Tuzla (Cipelici)
Restoran “Mama Mia”, Tuzla (TC “Omega”, IV sprat)
Restoran “Mama Mia”, Živinice (TC “Omega”)

SPONZORI:

“burn” energy drink
“Heineken”
“ABSOLUT” vodka

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde, ili zvaničan sajt ove sjajne žurke klikom ovde.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor