Veliki uspeh Dance4Life festivala!

 

Želimo da se obratimo svim klaberima i onima koji se tako osećaju jer smo na Dance4Life festivalu pre par meseci postigli neverovatan uspeh za Marija!

Beat kao pokret koji stoji iza najvećeg humanitarnog festivala u Srbiji želi da se zahvali svim klaberima, partnerima, sponzorima, medijima, volonterima i građanima koji su pomogli i donirali za Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma.

 


Rezultat vašeg dobrog duha i nesebičnosti je Mariju doprineo pored finansijskih sredstava i dobru energiju da se oseća bolje! Tako je Mario pre par dana ponovo uzeo fotoaparat i slikao na Fakultet za Medije i Komunikacije čiji je Mario student. Mario se trenutno priprema za terapiju u Izraelu gde će nastaviti terapiju.
 


​Ove godine Dance4Life će se održati prve nedelje decembra kada ćemo prikupljati novac za napredne medicinske aparate koji će omogućiti da rano uspostave dijagnozu retkih bolesti sa kojima se sve više susreću deca i odrasli u Srbiji. Pod projektom “Bitan je život” vi već sada možete preko BudiHuman fondacije (Aleksandar Šapić) da donirate slanjem SMS poruke 199 na 3030 (cena poruke je 200 RSD sa PDV-om za sve mreže). Pored toga možete uplatiti i preko namenskog računa na linku ovde od kojih fondacija od 1. marta 2017. uzima 0% provizije.

Za više informacija posetite www.beat.rs i www.budihuman.rs/

Avatar photo

Autor: Igor