Veteran house muzike DJ Erick Morillo najavio pauzu u karijeri

Veteran i prava legenda house muzike Erick Morillo najavio je pauzu i da se u narednom periodu neće baviti DJ-ingom i preteranim noćnim životom do daljnjeg. Erick je DJ koji je više od 20.godina u ovom poslu i prava legenda house muzike, koji je beskrajno mnogo puta napravio žurke za pamćenje po celom svetu i fanove uvek držao na nogama do poslednjeg njevog bita, njegove trake se vrte na skoro svim žurkama i produkcija mu je uvek bila na zavidnom nivou. Iako su mu fanovi uvek na prvom mestu, posao DJ-inga za njega je postao jako stresan i naporan, od mnogih letova sa jednog na drugi kraj sveta i mnogih nepresavanih noći. Gospodin Moriilo je sigurno došao do granice koju ne može da predje i da se više ne oseća fizicki i psihički stabilno. 
Prenosimo u celini njegovo saopštenje koje je postavio na facebook-u.

“Dodje momenat kada vaše telo ne može više fizički da izdrži sva ta putovanja, zakazana gostovanja i mnoge neprespavane noći. Oduvek sam moje telo i organizam terao do limita, ali došlo je vreme da napravim pauzu u karijeri i da se posvetim sebi i da se što pre oporavim. Planiram da se vratim što pre svojoj ljubavi DJ-ingu i da vas opet vidim kako igrate na podijumu. Zahvaljujem se svim mojim fanovima na ukazanoj podršci i ljubavi. Nadam se da se vidimo uskoro. Eric Morillo.”

Mnogo priča kruži internetom i zašto napušta svet DJ-inga, ali mi ne želimo da nagadjamo i želimo mu sve najbolje i da će uskoro opet biti onaj stari ERIC.

Avatar photo

Autor: Igor